Το trailer της 6ης season του Game Of Thrones έσπασε το ρεκόρ προβολών μέσα σε 24 ώρες!
Όλοι γνωρίζουμε την επιτυχία που έχει το Game of Thrones. Την περασμένη season, το αντίστοιχο trailer της 5ης season κατάφερε να κάνει 27εκ. προβολές μέσα σε 24 ώρες, δημιουργώντας και ρεκόρ προβολών των trailer του Game Of Thrones. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly  το trailer της 6ης season ανέβασε αρκετά την διαφορά από πέρυσι.Το trailer κατάφερε να κάνει  (έως τώρα τουλάχιστον) πάνω από 30εκ. προβολές μέσα σε 24 ώρες. Συγκεκριμένα πάνω από 8εκ. στο επίσημο κανάλι της σειράς στο Youtube και πάνω από 22εκ. στην επίσημη σελίδα στο facebook του Game of Thrones. Το HBO ανακοίνωσε και επίσημα πως πρόκειται ρεκόρ όλων των εποχών σε ότι αφορά τα trailers.Στην 5η season υπήρξε νέο ρεκόρ τηλεθέασης για την σειρά και συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο. Ο μέσος όρος τηλεθέασης κάθε επεισοδίου ήταν περίπου 20εκ. τηλεθεατές μετά από τον τελικό υπολογισμό, αριθμός που συμπεριλαμβάνει την ζωντανη μεταδοση, μέσω streaming, επαναλήψεις και τα DVR playback. Αν το trailer της 6ης season κατάφερε να κάνει το δικό του ρεκόρ, λέτε να έχουμε και νέο ρεκόρ τηλεθέασης στην πρεμιέρα;;;


Σίγουρα φέτος μεγάλο ρόλο στην ανυπομονησία που υπάρχει, είναι η τύχη του Jon Snow όπου βοήθησε το trailer να είναι τόσο ψηλά, αλλά και να θέτει γερές βάσεις για την τηλεθέαση της 6ης season.


Πλέον μετά την δημοσιοποίηση του trailer, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της 6η season στις 24 Απριλίου!


Μέχρι τότε ας απολαύσουμε ξανά το trailer με Ελληνικούς Υπότιτλους.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.