Σχολιασμός 1ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Καλημέρα Αρχοντόπουλα!

Καλή σεζόν και καλές προβολές σε όλους! Σχολιάστε μόνο εδώ στο θέμα πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο. Τα σχόλια στο face που μιλούν για το επεισόδιο θα σβηστούν μέχρι και Τρίτη απόγευμα. Όπως κάνουμε άλλωστε απο το 2011 !

Εγώ ενθουσιάστηκα!!! Από τις καλύτερες πρεμιέρες του GoT!
Από τον ενθουσιασμό μάλιστα έχω έτοιμη και την περίληψη που όμως θα ανέβει αύριο ώστε να δουν όσοι περισσότεροι το επεισόδιο χωρίς σπόιλερ!

Και λέγοντας για σπόιλερ ω ρε μανα μου τι ανατροπή ήταν αυτή στο Ντόρν; Το GoT συνήθως δίνει μπόλικο υλικό κρύβοντας όμως την ανατροπή. Οπότε περίμενα πως θα γίνει κάτι εκεί αλλά με τίποτα μα με τίποτα αυτό. Ναι θα μου πείτε καμία σχέση με τα βιβλία αλλά έχουμε πει πάμπολλες φορές οτι τα πράγματα αλλάζουν φέτος ακόμη περισσότερο οπότε δεν θα αναλωθώ στο τι γίνεται στο ένα και τι στο άλλο. Απολαύστε τη σεζόν!

Για την Μελ επειδή είδα ήδη σχόλια για λάθος της παραγωγής με το κολιέ κλπ να πω οτι δεν έχει καμία σχέση. Είναι απογοητευμένη από τον θεό και κλονίζεται η πίστη της. Η ηλικία της είναι άγνωστη αλλά σίγουρα μετρά πολλούς αιώνες και η παραγωγή περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τη δείξει. Μαζί με το σώμα της αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η όλη σκηνή είναι μεταφορική. Όπως η εμφάνιση της είναι ένα ψέμα έτσι αντικατοπτρίζονται στη στιγμή οι ψεύτικες υποσχέσεις που της έδωσε ο Θεός του Φωτός. Κοιτά τον πραγματικό της εαυτό και αντιλαμβάνεται την κατάσταση που βρίσκεται τώρα!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.