Οι συνεντεύξεις των ηθοποιών για την 6η σεζόν του Game of Thrones!


Υπάρχουν νέες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις για την προώθηση της 6ης σεζόν του Game of Thrones.

Ο Isaac Hempstead Wright και Ellie Kendrick εμφανίζονται στο πρώτο βίντεο, και Maisie Williams και Tom Wlaschiha στο δεύτερο. Οι ηθοποιοί μίλησαν για τους χαρακτήρες τους και για την νέα σεζόν που έρχεται σε λίγες μέρες.

Στην πρώτη συνέντευξη, Kendrick και Hempstead Wright συζήτησαν για την επιστροφή τους στη σειρά μετά από ένα χρόνο.


Η Williams και ο Wlaschiha απέφυγαν να πουν πολλές λεπτομέρειες, αλλά η Maisie είπε ότι, αυτή η σεζόν θα είναι σημαντική για την Άρια. Θα περάσει μια πραγματικά πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Αντίθετα ο Wlaschiha κρύβεται καλά σχετικά με τις προθέσεις του Jaqen H'ghar. Όταν ρωτήθηκε, είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι μια πατρική φιγούρα για την Άρια, και ότι ίσως έχει ένα μυστικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να ακολουθήσει τους δικούς του στόχους.


Στο τρίτο βίντεο εμφανίζονται και άλλοι ηθοποιοί που μιλούν για την 6η σεζόν! Συνολικά μίλησαν οι εξής: Carice Van Houten, Liam Cunningham, Maisie Williams, Tom Wlaschiha, John Bradley, Hannah Murray, Isaac Hempstead Wright, Ellie Kendrick, Daniel Portman, Alfie Allen, Jonathan Pryce, Dean-Charles Chapman, Iwan Rheon και Michael McElhatton.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.