Η 6η σεζόν του Game of Thrones θα είναι η πιο βάναυση!


Οι παραγωγοί του Game of Thrones David Benioff και Dan Weiss έδωσαν συνέντευξη για την 6η σεζόν.

Μίλησαν για το θάνατο του Jon Snow και την αντίδραση των φαν σε αυτό,

"Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο κοιτάζοντας τα μάτια του, νομίζοντας ότι δεν είναι νεκρός. Περάσαμε πολύ χρόνο να τους πείσουμε ότι δεν ισχύει και ότι ο Jon είναι νεκρός."Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότερα για τον Benioff και Weiss από την ανάσταση του Jon Snow που κάποιοι πιστεύουν ότι θα γίνει. Την 6η σεζόν οι παραγωγοί την έχουν σχεδιάσει χωρίς να έχουν οδηγό κάποιο βιβλίο του George R.R. Martin.


Το HBO έχει δώσει πολλά για την σειρά και έχει γίνει η ναυαρχίδα του προγράμματος του δικτύου. Με το τέλος να πλησιάζει ο πρόεδρος προγραμματισμού Michael Lombardo είπε τα εξής:

"Είναι ωραίο να έχουμε ένα show όπως το Game of Thrones που πλήττει αυτό το είδος της λαϊκής κουλτούρας και είναι ένα τεράστιο project για εμάς."

Έχουμε ακούσει για spin-offs του Game of Thrones τον τελευταίο καιρό, αν και ο Lombardo επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. "Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι θα γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τους Benioff και Weiss," είπε. "Ο George R.R. Martin έχει μερικές ιδέες και θα δούμε τι θα γίνει."

Τέλος για την 6η σεζόν, ο Benioff την περιέγραψε ως την ισχυρότερη της σειράς μέχρι σήμερα, και χαρακτήρισε την παραγωγή «βάρβαρη». Σύμφωνα με το Variety, η 6η σεζόν είχε περίπου 700 ώρες εργασίας (σε σύγκριση με τις 500 την περασμένη σεζόν), οι οποίες γυρίστηκαν σε πέντε χώρες. Μερικές φορές, απασχολήθηκαν ταυτόχρονα τρεις, ακόμα και τέσσερις, μονάδες μαγνητοσκόπησης. "Ήταν μια πραγματική δοκιμασία αντοχής για όλους στην παραγωγή", δήλωσε ο Benioff.

Όσον αφορά το μάρκετινγκ για την 6η σεζόν, ο Lombardo υπερασπίζεται την αφίσα με το πρόσωπο του Jon Snow μιας και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν κάτι για το οποίο οι φαν ενδιαφέρονται.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.