Τάλλυ – Μπριεν μαζί στην 6η σεζόν του Game of Thrones

Η οικογένεια της Κατ που έχουμε να δούμε από τρίτη σεζόν ξανάρχεται! Καλά όσοι έμειναν ζωντανοί.

Ο Θείος Brynden επιστρέφει και φαίνεται ότι η Μπριεν θα βρεθεί πλάι του στο Ρίβεραν. Στο 1.30 του 2ου trailer η Μπριεν με τον Πόντ βρίσκονται σε εδάφη Τάλλυ με το οικόσημο του οίκου πίσω τους καθώς κι έναν στρατιώτη. Μήπως τελικά βρεθεί και η Σάνσα μαζί τους; Υπάρχουν φήμες για μεγάλη μάχη στον Βορρά και τώρα μοιάζει πιθανό να βρεθούν και οι Τάλλυ στο παιχνίδι υποστηρίζοντας τη Σάνσα ενάντια στον Ράμσεϋ και τους Μπόλτον.

Βέβαια από το trailer έχουμε και επιστροφή των Φρέυ οι οποίοι κρατούν τον πρόσφατα παντρεμένο Edmure, αδερφό της Κατ. Θα υπάρξουν λοιπόν αντίποινα και προς τους Φρέυ για τον Κόκκινο γάμο;

Με την Μπριεν να κρατά τον όρκο προς την Κατ και πλέον στην Σάνσα η προστασία της ειναι δεδομένη. Θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερη μεταφέροντας την με ασφάλεια στον οίκο της μητέρας της; Θα είναι μια σημαντική στιγμή για την Μπριεν αν συμμετάσχει επιτέλους σε μια μεγάλη μάχη και αποδείξει την ιπποσύνη της. Αν ζήσει (όλα είναι πιθανά) θα βοηθήσει τη Σάνσα να ξαναπάρει το Βορρά και τότε θα βρεθεί απέναντι από τους Λάννιστερ, δλδ τον Τζέιμι. Θεωρώντας πάντα ότι η Σάνσα θα θελήσει να εκδικηθεί Φρέυ, Λάννιστερ και Μπόλτον για τον χαμό της οικογενείας της.

Η Μπριεν έχει την πραγματική έννοια της ιπποσύνης στη σειρά και αν παλέψει πλάι στον Brynden και τους υπόλοιπους μαχητές των Ρίβερλαντς και του Βορρά θα είναι η καλύτερη της στιγμή. Είναι καιρός επίσης να δούμε και άλλους «ξεχασμένους» οίκους που βρέθηκαν ενεργοί στον πόλεμο των Πέντε Βασιλέων και χάσαμε τα ίχνη τους.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.