Νέα Ιέρεια του Κόκκινου Θεού στην 6η σεζον του Game of Thrones

Νέα παίκτρια παίρνει τη θέση της στην 6η σεζον

Η Melisandre έχει πλέον ανταγωνισμό για την πιο καυτή κυρία στα κόκκινα. Το δεύτερο trailer μας έδωσε μερικά δευτερόλεπτα από την ωραία νέα ιέρεια του κόκκινου Θεού που βρίσκεται στο Μιρίν μαζί με τους Βάρυς και Τύριον. Συγκεκριμένα μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα.

Αν και δεν είναι η μοναδική Ιέρεια που συναντά ο Τύριον (θυμηθείτε στο ταξίδι του προς το Μιρίν) η συγκεκριμένη κάνει τον Βάρυς να αισθάνεται άβολα και κρύβει κάτι πίσω από το χαμόγελο της. Ίσως ο τίτλος του πρώτου φετινού επεισοδίου «Η Κόκκινη Γυναίκα» αναφέρεται στην Μελ αλλά και στη νέα παίκτρια (αν και οι τίτλοι επεισοδίων σπάνια αναφέρονται σε ένα μόνο άτομο ή στοιχείο του επεισοδίου).

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Στα βιβλία ένας Κόκκινος Ιερέας συνοδεύει τον Βικτάριον στο ταξίδι του στο Μιρίν. Έτσι θα μπορούσε να είναι μια συνδυασμένη "έκδοση" του εν λόγω χαρακτήρα και ίσως θα προσφέρει υποστήριξη στη Ντάνυ ή προσπαθήσει να την στρέψει προς τη λατρεία του R'hllor. Αυτό δεν λειτούργησε τόσο καλά για τον Στάννις αλλά από την άλλη δεν είχε δράκους στο πλευρό του.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.