Γιατί περιμένουμε η 6η σεζόν του Game of Thrones να είναι η καλύτερη!

Μέχρι να μπούμε με τα μπούνια στην πρεμιέρα οι απαιτήσεις όλων για τη νέα σεζον έχουν εκτοξευτεί κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την επιστροφή του ή όχι του Τζον.

Πρώτα από όλα δεν υπάρχει νέο βιβλίο που θα ρίξει σπόιλερ στην 6η σεζον. Φέτος, μιας και όπως είπε ο Μάρτιν δεν κατάφερε να μείνει μπροστά από τη σειρά, δεν υπάρχει ουσιαστικά υλικό (όχι για όλους) δίνοντας στη σειρά για πρώτη σεζον από όταν ξεκίνησε το προβάδισμα στις εξελίξεις και στην «ελευθερία» του σεναρίου. Έτσι οι θεατές δεν γνωρίζουν τη συνέχεια αν και υπάρχουν πολλά πιθανά σενάρια για το τι θα γίνει είναι όλα στην σφαίρα των θεωριών. Και για να μην χαλάσει και η καρδιά των αναγνωστών οι παραγωγοί είπαν ότι το μυστήριο των βιβλίων θα παραμείνει σε μεγάλο μέρος ανέγγιχτο και οι αποκλίσεις από το αρχικό υλικό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε και τις δύο αφηγήσεις της ιστορίας εξίσου.

Παλιοί και νέοι χαρακτήρες που περιμέναμε να δούμε. Το GoT έχει ένα από τα μεγαλύτερα καστ και συνεχίζουν να προσθέτουν. Εκτός από τους λατρεμένους υπάρχοντες ηθοποιούς έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ερμηνεία και ρόλο των Ian McShane (άγνωστος ρόλος – μόνο θεωρίες) και Max Von Sydow - Το κοράκι με τα τρία μάτια. Εκτός αυτών έχουμε την εισαγωγή των Richard E. Grant (στο ρόλο του θιασάρχη/ηθοποιού), Essie Davis (ηθοποιός θιάσου) και Kevin Eldon (ηθοποιός θιάσου) και τέλος φυσικά την ενσάρκωση του Euron από τον Pilou Asbæk. Συν των νέων προσθηκών έχουμε και την επιστροφή Edmure Tully και Blackfish, των δύο που ξέφυγαν του μακελειού στον Κόκκινο Γάμο. Με την προσθήκη νέων ηθοποιών έχουμε και τις νέες τοποθεσίες και σενάρια. Πρώτα από όλα την Παλιά Πόλη όπου φτάνει ο Σαμ με την Γκίλη και την επιστροφή των Γρέυτζοϋ με τα Σιδερένια Νησιά, το kingsmoot και τους Γιάρα, Euron και Balon. Με τον Euron ως δυνατό παίκτη που λαχταρά εξουσία αναμένουμε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.
 

Μην ξεχνάμε και τα οράματα που παίρνουν φωτιά με τον Μπραν να μας μεταφέρει στον Πύργο της Χαράς και στον νεαρό πατέρα του όπου πολλοί φαν περιμένουμε να δούμε τα γεγονότα αλλά και την λύση στο μυστήριο της πατρότητας του Τζον καθώς και τι συνέβη με την Λυάννα. Στα προσεχώς ανυπομονούμε για Σερ Arthur Dayne και Howland Reed.

Η νέα σεζόν που κρατά πολύ καλά κλειστά τα χαρτιά της θα ξεκινήσει από το φινάλε της 5ης. Ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων Jeremy Podeswa δήλωσε ότι στην νέα σεζόν υπάρχει λίγο επεξηγηματικό υλικό και θα ξεκινήσει με μια «έκρηξη» περνώντας αμέσως στον ενθουσιασμό της ιστορίας. Με λίγα λόγια ένα φοβερό ξεκίνημα. Λόγω των πολλών cliffhangers της 5ης (βλ. Τζον, Ντάνυ, Σάνσα-Θίον, walkers κλπ) θα συνεχίσουν αμέσως από εκεί που μας άφησαν δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα και εκπλήξεις. Τέλος, ίσως σε αυτή τη σεζόν νικήσουν οι καλοί και την πληρώσουν οι κακοί εκτός του μεγάλου κακού που παραμονεύει στους πάγους. Θα είναι μια ανακούφιση να την πληρώσουν επιτέλους π.χ. οι Μπόλτον και οι Φρέυ και με τις φήμες για μεγάλη μάχη στον Βορρά ίσως ο οίκος των Μπόλτον βγει οριστικά από το παιχνίδι.

Λιγότερες από είκοσι μέρες έμειναν Αρχοντόπουλα και ο χειμώνας είναι πολύ πολύ κοντά!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.