Η 8η σεζον θα είναι η τελευταία του Game οf Thrones;

Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss δήλωσαν στο Entertainment Weekly πως (μάλλον) η 8η σεζόν θα είναι και η τελευταία του GoΤ.

«Ξέραμε εδώ και πολλά χρόνια το πόσες ώρες χοντρικά θέλαμε (προβολών). Αυτό δεν έχει αλλάξει». Αν και η 7η σεζον δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, το 2014 οι παραγωγοί είχαν δηλώσει πως το ιδανικό γι αυτούς θα ήταν οι 7 σεζόν.

Λέγεται ακόμη ότι οι ώρες που ήθελαν αρχικά οι παραγωγοί ίσως δεν φτάσουν καν τις 80 και οι δύο τελευταίες προβληθούν με λιγότερα επεισόδια, 7 στην έβδομη και 6 στην όγδοη. Αν τα υπολογίσετε μαζί με την 6η σεζόν έχουμε 23 ώρες GοT, που μοιάζει πολύ λίγο. Στην ίδια συνέντευξη ο Lombardo του ΗΒΟ πρόσθεσε ότι το τέλος είναι δύσκολο για όλους και οι David και Dan έχουν μεγάλη ευθύνη την οποία και σέβεται.

Το GoT είναι από τα πιο δημοφιλή σόου του καναλιού και το τέλος του είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Τα τελευταία χρόνια η σειρά έχει αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό, περισσότερα από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στην Αμερική το 2015.

Κανείς δεν πιστεύει πως ο Μάρτιν πρόκειται να τελειώσει τα δύο τελευταία βιβλία το 2018, ειδικά από τη στιγμή που η έκδοση του 6ου καθυστερεί κι άλλο αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που έχει συζητηθεί μεταξύ του ίδιου και της παραγωγής οπότε και περιμένουμε η σειρά να αλλάξει περισσότερο στις δύο εναπομείναν σεζόν.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.