Ο Alfie Allen μιλά στην πρεμιέρα της 6η σεζον του Game of Thrones και αποκαλύπτει.

O Alfie Allen δλδ. Θίον / Ρικ σε συνέντευξή του στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της σεζόν αποκάλυψε τι θα συμβεί σε διάφορους χαρακτήρες.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Για τους Θίον και Σάνσα είπε πως στο ξεκίνημα της σεζον θα τους δούμε να τρέχουν στο χιονισμένο, παγωμένο δάσος. Μόλις ξέφυγαν από τον Ράμσεϋ αλλά τους κυνηγούν. Όμως αν κι αυτό είναι γνωστό από τα teaser και trailer ο Alfie συνέχισε πως ο χαρακτήρας του θέλει να περάσουν ένα ποτάμι και η Σάνσα φοβάται. Οπότε μπαίνει μέσα στο νερό προσπαθώντας να είναι ο δυνατός και να την παρακινήσει.

Σε ερώτηση αν θα θυσιάσει τον εαυτό του για τη Σάνσα ο ηθοποιός είπε πως ναι, οδηγώντας τους μακριά από τους άλλους ή τουλάχιστον προσπαθώντας να το κάνει. Φανταζόμαστε ότι άλλους εννοεί τους στρατιώτες Μπόλτον που τους ακολουθούν.

Στο «προσπαθώντας» ο Alfie είπε ότι εντοπίζουν την Σάνσα αλλά πέφτουν πάνω στους Μπριεν και Πόντ με την πρώτη να τους κάνει όλους κομμάτια. Ο Ποντ παλεύει με έναν στρατιώτη και ο Θίον τον μαχαιρώνει από πίσω με ένα σπαθί. Σκοτώνει κάποιον για πρώτη φορά εδώ και καιρό και το νοιώθει ως ικανοποιητική εμπειρία.

Με την επιβεβαίωση της συνάντησης με την Μπριεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωριστούν και ο Θίον να κατευθυνθεί στα Σιδερένια Νησιά ενώ η Σάνσα να βρει καταφύγιο σε κάποιο οίκο του Βορρά με τους Μπριεν και Πόντ να την μεταφέρουν με ασφάλεια.
 

Ο ηθοποιός δεν σχολίασε κάτι παραπάνω οπότε περιμένουμε την πρεμιέρα της σεζόν για να μάθουμε περισσότερα.


Πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.