Ο Ντάβος αποκαλύπτει νέο χαρακτήρα

Ο Ντάβος Ιππότης των Κρεμμυδιών αποτέλεσε πολλές φορές τη φωνή της λογικής στο GoT.

Στο trailer τον είδαμε να προειδοποιεί ότι οι νεκροί έρχονται και φυσικά μαζί με αυτούς η μεγάλη απειλή των walkers. Σίγουρα οι «νεκροί» γίνονται σημαντικό κομμάτι της 6η σεζον και δίνεται σημαντικός ρόλος και στον Ντάβος. Ο ηθοποιός Liam Cunningham έδωσε συνέντευξη στο IGN και μίλησε για μια νέα υπέροχη ηθοποιό την οποία δεν έχουμε ξαναδεί και θα κάνει την εμφάνιση της στη νέα σεζον.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Η ηθοποιός υποδύεται την Λυάννα Μόρμοντ. Ο Ντάβος θα την επισκεφτεί και εξηγήσει την κατάσταση στην κεφαλή του οίκου γιατί κάποιοι άλλοι έχουν "μπερδέψει" τα πράγματα. Είναι ανιψιά του Τζέορ, πρώην Άρχοντα Διοικητή της Νυχτερινής Φρουράς και ξαδέρφη του Τζόρα. Αν και νεαρή διοικεί το Bear Island.

Εικάζεται ότι η Σάνσα μπορεί να βρεθεί και στο Bear Island μαζί με τον Ντάβος. Η θεωρία ξεκίνησε από τις εικόνες του trailer όπου οι δυο τους μοιάζει να είναι στο ίδιο μέρος, στον οίκο των Μόρμοντ. Η Λυάννα είναι το άτομο που απάντησε στον Στάννις στην 5η σεζόν με γράμμα και αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του δηλώνοντας πίστη στους Στάρκ. Μοιάζει αρκετά λογικό αυτή η πίστη να μεταφερθεί στη Σάνσα.

Στα βιβλία ο Ντάβος επισκέπτεται τον Άρχοντα Wyman Manderly για να τον ενώσει με τον σκοπό του Στάννις. Κάποια άτομα στην αυλή του Manderly δεν είναι χαρούμενα με την επίσκεψη. Λέγεται ότι η επίσκεψη στο Bear Island στη νέα σεζόν θα είναι η αλλαγμένη μεταφορά από το βιβλίο.


πηγη, πηγη
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.