Η Σέρσεϊ απαντά στους επικριτές της!


H Lena Headey απαντά μετά από μήνες στις κριτικές που ακολούθησαν μετά το ντουμπλάρισμα του σώματός της στη σκηνή του walk of shame στο επικό φινάλε του 5ου κύκλου.

Στον 5ο κύκλο του Game of Thrones η Lena Headey έπρεπε να περπατήσει γυμνή μπροστά σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου, που παρακολουθούσε τη διαπόμπευση της αμαρτωλής Σέρσεϊ Λάννιστερ.

Για τις ανάγκες του walk of shame, του δρόμου προς την εξιλέωση , οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να ντουμπλάρουν το σώμα της ηθοποιού και στη θέση της περπάτησε το 27χρονο μοντέλο και ηθοποιός, Rebecca Van Cleave, καθώς η ίδια επιθυμούσε να προστατεύσει την εικόνα και τα παιδιά της.


Αρκετοί από τους τηλεθεατές κατάλαβαν πως το σώμα της Cersei δεν ήταν δικό της αλλά κάποιας άλλης και άρχισαν να ασκούν σφοδρή κριτική.

Συγκεκριμένα, ήταν πολλοί εκείνοι που έκριναν ότι δεν είναι αρκετά καλή ηθοποιός, επειδή δεν εμφανίστηκε γυμνή.Μετά από μήνες σιωπής, η Lena Headey απαντά στους επικριτές της λέγοντας πως πίσω από την απόφασή της βρίσκεται η ανάγκη της να προστατεύσει τα παιδιά της και όχι το ότι φοβόταν το γυμνό.

Η ίδια αναφέρει στην συνέντευξή της στο Entertainment Weekly πως "Η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχα σοκαριστεί. Έχω ξανακάνει γυμνό, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη ηθοποιός και παρασύρομαι από τα συναισθήματά."

"Για να κάνω τη δουλειά μου σωστά επιτρέπω στον εαυτό μου να είναι ευάλωτος, δεν γνωρίζω άλλον τρόπο για να το κάνω. Ότι αντιμετωπίζω σε έναν ρόλο με επηρεάζει και το γεγονός ότι έπρεπε να είμαι για τρεις ημέρες γυμνή για τις ανάγκες των γυρισμάτων και να βιώσω όλα εκείνα που έπρεπε να βιώσει η Σέρσεϊ θα με γέμιζε οργή. Δεν ήθελα να είμαι θυμωμένη, πιστεύω πως ούτε εκείνη (η Σέρσεϊ) θα ήταν θυμωμένη", συμπλήρωσε.


"Ήταν πολύ δύσκολο, δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα να κάνεις. Έχω παιδιά που και γνωρίζουν τι κάνω, το να εμφανιστώ γυμνή θα ήταν πολύ. Ήμουν και τις τρεις μέρες στο πλευρό της Rebecca", κατέληξε, ξεκαθαρίζοντας πως είναι χρέος της να προστατεύσει τα παιδιά της.

Ενώ, μιλώντας για την 6η σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, είπε πως "Είναι σκοτεινός και συναισθηματικά έξυπνος κύκλος. Είμαι πολύ τυχερή που αποτελώ μέλος σε ένα εγχείρημα τόσο πολύτιμο."


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.