Ο Ράμσεϋ γίνεται... Χίτλερ

Οι αναγνώστες του The Atlantic ψήφισαν τον Ράμσεϋ ως τον χειρότερο τηλεοπτικό χαρακτήρα νικώντας τους Χάνιμπαλ και Τζόφρυ και ο ίδιος απαντά με τον ρόλο του στην Βρετανική τηλεοπτική ταινία «Αδόλφος ο Καλλιτέχνης» παίζοντας τον πιο μισητό πραγματικό χαρακτήρα, τον νεαρό Χίτλερ.

Σε συνέντευξη του στο The New York Times ο ηθοποιός Iwan Rheon δήλωσε πως έμπνευση του στον ρόλο ήταν ο Τζόκερ (Heath Ledger), ο Ντέννης ο Τρομερός και πρόσθεσε λίγη αλαζονεία από τον Liam Gallagher (πρώην τραγουδιστή των Oasis). Για το ρόλο του στο GoT θα δούμε μια στάλα ανθρωπιάς όταν θα θρηνεί για το θάνατο της «αγαπημένης» του Μιράντα. Αν και ο ίδιος θέλει ο Ράμσεϋ να κάνει έστω ένα καλό οι παραγωγοί δεν του κάνουν τη χάρη δίνοντας του χειρότερα πράγματα για τη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά θεωρεί «τιμή» του το ρόλο και τον ίδιο τον χαρακτήρα τρομερότερο από γίγαντες, δράκους και walkers.

O βιασμός της Σάνσα ήταν δύσκολο υποκριτικά και αναφέρει ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ. Λίγα επεισόδια όμως μετά σοκαρίστηκε περισσότερο με τον θάνατο της Σιρίν και ενώ δεν θέλει να τα συγκρίνει θεωρεί χειρότερο το να κάψεις ένα παιδί.

Ο Iwan έκανε αρχικά οντισιόν για το ρόλο του Τζον Σνόου αλλά το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παραγωγούς και κατέληξε να παίζει τον Ράμσεϋ στην 3η σεζόν. Οι ίδιοι είπαν ότι η σπίθα ανθρωπιάς που δίνει περιστασιακά ο Iwan κάνει όλες τις πράξεις του χαρακτήρα περισσότερο τρομακτικές.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.