Νέες συνεντεύξεις από την Carice van Houten(Melisandre) και τον Michiel Huisman(Daario)!


 Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν, τόσο περισσότερο οι ηθοποιοί της σειράς δίνουν τις δικές τους συνεντεύξεις. Σήμερα, σειρά έχει η Carice van Houten και ο Michiel Huisman.

Μπορεί μια γυναίκα, τόσο φλογερή, όπως είναι η Melisandre, να χαρακτηριστεί "κρύα"; Η απάντηση είναι ναι, σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού Carice van Houten.

Όπως γνωρίζουν και οι φαν των βιβλίων, η Melisandre, ως πιστή γυναίκα απέναντι στον Άρχοντα του Φωτός, δεν κρυώνει ποτέ. Στην πραγματικότητα, η θερμότητα που βγάζει είναι τόσο ισχυρή, με αποτέλεσμα να λιώνει το δάπεδο με το πέρασμα της. "Κι όμως, στην αρχή της έκτης σεζόν, φοράει γούνα γύρω της προκειμένου να ζεσταθεί" αποκαλύπτει η ηθοποιός. "Βρίσκεται σε σύγχυση, και δεν εκπέμπει σιγουριά, όπως συνήθως. Αδυνατεί να ελέγξει τις δυνάμεις της" .

Αυτό είναι λογικό, αν σκεφτούμε σε τι κατάσταση την αφήσαμε στην πέμπτη σεζόν - τα σχέδια της καταστράφηκαν, θυσίασε τη μικρή Shireen για το τίποτα και τώρα αναρωτιέται ποία είναι πραγματικά. Μάλιστα η Carice van Houten είπε:

"Χαίρομαι που η Melisandre βρίσκεται σε αυτή τη ψυχολογική κατάσταση, γιατί μου δίνει την ευκαιρία, ως ηθοποιός, να αναδείξω τις ικανότητες μου. Μέχρι τώρα, η ίδια δεν έπρεπε να δείχνει κανένα συναίσθημα"


Εν τω μεταξύ, ο Μichiel Huisman, έδωσε μια σύντομη συνέντευξη στο PopSugar ,για το τι να περιμένουμε απ΄τον Daario στην έκτη σεζόν.

" O Daario, σε συνεργασία με τον Jorah, αναζητούν την Daenerys"

Ενδιαφέρον δίδυμο, αν σκεφτεί κανείς την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν στο πρόσωπο της μητέρας των δράκων. Θα καταφέρουν να συμβιώσουν;

Επίσης, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν, και να δει τον εαυτό του σε μια "μεγάλη στιγμή":

"Μολονότι το καστ του Game of Thrones είναι τεράστιο, οι συγγραφείς καταφέρνουν και δίνουν σε κάθε χαρακτήρα από μια με δύο δυνατές στιγμές. Αυτό συνέβη και με μένα φέτος. Ανυπομονώ να τη δείτε τόσο εσείς, όσο και γω".
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.