Μια Κατολίσθηση στο Castle Black επηρέασε τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Game of Thrones


 Ένα από τα πιο δύσκολα επιτεύγματα που έχει καταφέρει το Game of Thrones, είναι να πραγματοποιεί γυρίσματα σε πολλές και διαφορετικές τοποθεσίες ανά το κόσμο. Σ' αυτή τη προσπάθεια βέβαια, τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσει η παραγωγή, είναι πολλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα γυρίσματα στο Castle Black, που πραγματοποιήθηκαν σε ένα παλιό λατομείο, στο Magheramorne της Νότιας Ιρλανδίας. Το συγκεκριμένο λατομείο, βρισκόταν στους πρόποδες ενός βουνού και οι συνεχόμενες καταιγίδες, σύμφωνα με τους ειδικούς, προκάλεσαν κατολίσθηση.  " Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής αντιλήφθηκαν την κατολίσθηση, πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περιοχή άμεσα" είπε χαρακτηριστικά ο Dan Weiss στο περιοδικό Entertainmet Weekly 

Μάλιστα, ο Owen Teale, που ενσαρκώνει το ρόλο του Alliser Thorne, αποκάλυψε πως η κατολίσθηση κλιμακώθηκε, όταν μια τεράστια πέτρα, στο μέγεθος ενός κανονικού σπιτιού, έπεσε πάνω στο λατομείο.

Το ευχάριστο είναι πως κανένας δεν τραυματίστηκε. Όμως, όπως είναι φυσικό, η καθίζηση του εδάφους καθυστέρησε κατά πολύ τα προγραμματισμένα γυρίσματα στο συγκεκριμένο μέρος. Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός Dan Weiss είπε:

  " Oι διευθυντές της παραγωγής, Bernie Caulfield και Chris Newman, έπρεπε να δράσουν γρήγορα και να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση. Τελικά, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στο ίδιο λατομείο, παρά την επικινδυνότητα της περιοχής. Με τα κατάλληλα μέτρα που πάρθηκαν,οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, χωρίς να υπάρξει κανένα εμπόδιο" 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.