Τι αποκαλύπτει η Emilia Clarke, για τον ρόλο της στην έκτη σεζόν του Game of Thrones;


  Η Emilia Clarke, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly ,μίλησε για το μέλλον της στο Game of Thrones. Η νεαρή ηθοποιός, που ενσαρκώνει το ρόλο της Daenerys Targaryen, αποκάλυψε πως νιώθει σαν να "γύρισε πίσω" με τους Dothraki,  και συζήτησε για τον αμφιλεγόμενο ρόλο του γυναικείου φύλου στη σειρά.

  "Στην έκτη σεζόν, μετά την συνάντηση της Daenerys με τους Dothraki, η ίδια αισθάνεται σαν να γυρίζει πίσω και νιώθει σκλάβα, επειδή είναι γυναίκα" ,είπε χαρακτηριστικά η εικοσιεννιάχρονη ηθοποιός.

Σχετικά με το τέλος του ρόλου της στη πέμπτη σεζόν, η Emilia αποκάλυψε:

  "Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία, η Daenerys νιώθει χαρούμενη που ξανασυναντήθηκε με τον Drogon και γλίτωσε τον κίνδυνο των Harpys. Από την άλλη, αισθάνεται χαμένη στο μέρος όπου προσγειώθηκε και φοβάται για την φυλάκιση της από τους Khalasar. Πάντως, φαίνεται πως στην έκτη σεζόν, η Daenerys θα μάθει το τελευταίο μάθημα που χρειάζεται, για να διεκδικήσει όλα αυτά που επιθυμεί. Πλέον, δεν επηρεάζεται από κανέναν και ξέρει τι πρέπει να κάνει" 

Όσον αφορά τη φυλή των Dothraki, τους Κhalasar, η ίδια σχολίασε:

  "Η Daenerys, δεν πρέπει να τους πολεμήσει. Γνωρίζει πως δεν την συμφέρει να παραμείνει εχθρός τους. Εξάλλου, η ίδια νιώθει μέσα της Dothraki, καθώς μαζί τους έμαθε τη δύναμη της. Όχι μόνο οτι είναι άφλεκτη, και μητέρα των δράκων, αλλά εκεί έμαθε τη δύναμη της ως γυναίκα"

Ολοκληρώνοντας, το περιοδικό EW, ρώτησε την ηθοποιό πως αισθάνεται για τα διάφορα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς, σχετικά με την κακομεταχείριση του γυναικείου φύλου στη σειρά. Η ίδια εξέφρασε την άποψη της, λέγοντας:

  "Με πειράζει όταν ακούω αυτά τα σχόλια. Η αλήθεια είναι, πως στο Game of Thrones, υπάρχουν γυναίκες που χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά αντικείμενα, χωρίς δικαιώματα και δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Όμως, υπάρχουν και γυναίκες Βασίλισσες, που επιβάλουν την άποψη τους, και κινούν τα νήματα στον λαό τους. Επομένως, είναι άδικο να κρίνεται έτσι μια σειρά που προβάλει το γυναικείο φύλο σε όλες του τις εκφάνσεις".
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.