Οι τελευταίες δύο σεζόν του Game of Thrones θα μπορούσε να είναι μικρότερες από 10 επεισόδια!


Ενώ ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν στις 24 Απριλίου, οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss μίλησαν για το τι έρχεται μετά.


Είπαν ότι οι δύο τελευταίες σεζόν του Game of Thrones μπορεί να είναι πολύ μικρότερες από ό, τι οι προηγούμενες σεζόν, που έχουν 10 επεισόδια. Ο Benioff είπε λοιπόν:

"Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο τέλος με 13 επεισόδια να απομένουν μετά από αυτή τη σεζόν. Μπαίνουμε στο τελευταίο γύρο. Δεν είναι ακόμη κάτι επίσημο, αλλά αυτό είναι που ψάχνουμε να κάνουμε."


Τα επεισόδια θα μπορούσαν να είναι:

Επτά επεισόδια για την 7η σεζόν και Έξι επεισόδια για την 8η σεζόν

Τον Ιούλιο του 2015, ο πρόεδρος του HBO Michael Lombardo είπε ότι το Game of Thrones θα ολοκληρωθεί σε οχτώ σεζόν. (Διαβάστε εδώ)


Το σχέδιο με τα 13 επεισόδια δεν είναι οριστικό με τον Benioff και Weiss σύντομα να αποφασίζουν για το μέλλον της σειράς

Γιατί όμως οι τελευταίες δύο σεζόν να είναι μικρότερες; Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν αυτά που πρέπει στο χρόνο που έχουν κάθε σεζόν, δεδομένου ότι η παραγωγή αυξάνεται στην πολυπλοκότητα κάθε χρόνο. Φαίνεται ότι είναι όλο και πιο δύσκολο για την παραγωγή 10 επεισοδίων σε 12 ή 14 μήνες γυρισμάτων. Συντομεύοντας τα δύο τελευταία χρόνια, θα τους επιτρέψει να επικεντρωθούν περισσότερο σε κάθε επεισόδιο.


Υπάρχει κάποιος τρόπος για τη σειρά να έχει τις δύο τελευταίες σεζόν από 10 επεισόδια ;

Μια λύση θα ήταν να καθυστερήσει η έναρξη της επόμενης σεζόν, το οποίο θα μπορούσε να δώσει στους παραγωγούς τον χρόνο που χρειάζονται για να οργανώσουν τα αναγκαία μέτρα για τις δύο τελευταίες σεζόν, κάτι που θα επωφεληθεί και ο George R.R. Martin με το επόμενο βιβλίο του A Dream of Spring. Το HBO το έχει ξανακάνει αυτό με το Sopranos, και έτσι υπήρξε ένα κενό ενός χρόνου μεταξύ τέταρτης και πέμπτης σεζόν.

Το HBO θα μπορούσε επίσης να κάνει μια prequel σεζόν κάτι σαν αυτό που έκανε το Starz με τον Spartacus όταν ο πρωταγωνιστής Andy Whitfield είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Το δίκτυο γύρισε μια prequel σεζόν που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές, με την ελπίδα ότι ο Whitfield θα είναι σε θέση να επιστρέψει την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, ο Whitfield απεβίωσε, αλλά η prequel σεζόν τα πήγε περίφημα.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.