Η παραγωγή του Game of Thrones, σχολιάζει το θέμα των spoilers.


  Το Game of Thrones, είναι μια σειρά, που πολλές φορές έχει "καεί" από τα spoilers. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πέμπτη σεζόν, όπου τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, διέρρευσαν στο διαδίκτυο, πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Το θέμα των spoilers, συζητήθηκε και στο διπλό τεύχος που αφιέρωσε το Entertainment Weekly στην αγαπημένη μας σειρά. Εκεί, ο James Hibberd, δημοσιογράφος του περιοδικού, που κάνει την έρευνα σχετικά με το Game of Thrones, αποκάλυψε ότι:

"Αυτή τη σεζόν, λίγα άτομα είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν το σενάριο και ο τύπος γνώριζε ελάχιστα για τα γυρίσματα. Ακόμα και αυτοί που δούλευαν μέσα στην παραγωγή, δεν ήξεραν την συνολική πλοκή της σεζόν. Μάλιστα, κωδικές λέξεις είχαν αντικαταστήσει τα ονόματα των ηθοποιών και τα μέρη όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα" 

Εντυπωσιακός μάλιστα, ήταν ο τρόπος που ο Benioff, παραγωγός της σειράς, παρομοίασε το Game of Thrones και το θέμα των spoilers:

"Είναι σαν να προστατεύεις το σπίτι σου. Προσπαθείς να εμποδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους κλέφτες να μπούνε μέσα, αν και είναι αδύνατο να είσαι πάντα σίγουρος ότι το σπίτι σου είναι ασφαλές"

Είναι αυτονόητο, πως η HBO, προσπαθεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να κρατήσει τους φαν στο "σκοτάδι" με σκοπό να παρατείνει την αγωνία τους. Αυτό είναι θετικό, αν σκεφτεί κανείς ότι στη φετινή σεζόν, για πρώτη φορά, οι αναγνώστες του βιβλίου "A song of Ice and Fire" ,δεν θα γνωρίζουν πως επρόκειτο να εξελιχθεί η σειρά. Εν τέλει, στις 24 Απριλίου, θα μάθουμε εάν όλο αυτό το "μυστήριο", άξιζε τον κόπο! 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.