Πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones: Οι πρώτες εντυπώσεις και οι νέες αποκαλύψεις!


Στις 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones, στο Los Angeles, με παρόντες πολλούς ηθοποιούς της σειράς. Η παραγωγή, μίλησε με τον τύπο, και αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένουμε στις 24 Απριλίου. 

Όπως είναι φυσικό, το θέμα του Jon Snow είχε την πρωτοκαθεδρία και αυτή τη φορά. Στο παρακάτω βίντεο, κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με το μέλλον του αγαπημένου μας χαρακτήρα. Nα σημειωθεί πως ο Kit Harington, ήταν απών από την συγκεκριμένη εκδήλωση:Πολλοί από αυτούς που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν, έκαναν την δική τους κριτική, χωρίς να αποκαλύψουν πολλές λεπτομέρειες. Ο James Hibberd, αρθρογράφος του EW, σχολίασε:

" Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, αρχίζει ακριβώς από εκεί που αφήσαμε τη σειρά. Ήδη από την αρχή, υπάρχουν δυνατές στιγμές, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φάνς. Τα δύο trailer της έκτης σεζόν, δείχνουν σκηνές σχεδόν αποκλειστικά από το πρώτο (και πιθανώς από το δεύτερο) επεισόδιο. Σημαντικός φαίνεται να είναι ο ρόλος της Red Woman"

Ο παραγωγός της σειράς, David Benioff, αποκάλυψε:

" Αυτή η σεζόν ήταν για εμάς μια πρόκληση.Πραγματοποιήσαμε γυρίσματα 68Ο ωρών, τα οποία έγιναν σε πέντε διαφορετικές χώρες -Ιρλανδία, Ισπανία, Κροατία, Ισλανδία και Καναδά- .Για εμάς εργάστηκαν 900 άτομα στο Belfast, και 400 στην Ισπανία. Εκδώσαμε 140 αναθεωρήσεις σεναρίου. Και όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την μεγαλύτερη ομάδα παραγωγής παγκοσμίως"

Η Maisie Williams, μίλησε στο Vanity Fair, και είπε πως φέτος, θα δούμε την Arya Stark, πιο αποδυναμωμένη από ποτέ. Ο ρόλος της, δεν θα είναι πλέον τόσο αγαπητός, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές. 

Ο Jonathan Pryce, αποκάλυψε πως "φέτος θα δείτε πιο πολλά για τη ζωή του High Sparrow, το παρελθόν του, τα κίνητρα του και τις επιθυμίες του. Όλα αυτά ήταν καινούργια για μένα"

Επίσης, ένας νέος ηθοποιός, που φαίνεται να παίρνει σημαντική θέση στη συνέχεια του Game of Thrones, είναι ο Joe Naufahu, που θα τον δούμε στον ρόλο του Khal Moro. Ο ίδιος, χαρακτήρισε τον ρόλο του "σκληρό" και πιστό στις παραδόσεις και την κουλτούρα των Dothraki.

Το tweet της σεναριογράφου (και καλής φίλης του Benioff και Weiss), Craig Mazin, περικλείει με λίγα λόγια ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο:


Για όλους εμάς που δεν είχαμε την ευκαιρία να παρεβρεθούμε στην εκδήλωση, σε 12 μέρες θα μπορέσουμε να δούμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έκτης σεζόν!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.