Οι πιο "τυχεροί" χαρακτήρες του Game of Thrones

Κάποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν τύχη και παραξενεύεσαι πως είναι ακόμη ζωντανοί αν και στον κόσμο των κομμένων λαιμών, των μολυσμένων ιπποτών και τον προδοτών η «τύχη» είναι μια εξαιρετικά σχετική λέξη.

Ράμσεϋ. Το πρόσφατα νόμιμο με βούλα μπάσταρδο του Μπόλτον είναι σαδιστής και έχει βγει καθαρός από πολλές καταστάσεις όπως στο Dreadfort και στην μάχη με τον Στάννις. Του «δόθηκε» το Γουίντερφελ και του χαρίστηκε η Σάνσα. Τα ψωμιά του μοιάζουν λίγα αλλά αγαπάμε να τον μισούμε!

Άρυα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τσαγανό η μικρή Άρυα γλύτωσε με τη βοήθεια του Σύριο από την Βασιλική Φρουρά, με του Γιόρεν από την πρωτεύουσα και με του Κυνηγόσκυλου από τον Κόκκινο Γάμο. Στον δρόμο της βρέθηκε και ο Τζάκεν που της έμαθε πράγματα και της έδωσε το διαβατήριο για το Έσσος.

Γκέντρυ. Επιβίωσε από την πρωτεύουσα που πέθαναν τα υπόλοιπα μπάσταρδα του Ρόμπερτ και στην μετέπειτα διαδρομή του με την Άρυα. Η Κόκκινη γυναίκα δεν τον θυσίασε στη φωτιά αλλά πήρε μόνο λίγο αίμα και ο Ντάβος τον ελευθέρωσε πάνω στην ώρα. Αν και η τύχη του παραμένει άγνωστη τουλάχιστον ελπίζουμε το κουπί να απέδωσε.

Μπρον. Ναι είναι φοβερός ξιφομάχος που όμως πέφτει σε μπελάδες. Τον γνωρίσαμε στη διαδρομή της Κατ όπου τον καλεί να συλλάβει τον Τύριον. Δίπλα του βρήκε σταθερή δουλειά, έγινε ιππότης, του δόθηκε νύφη με προίκα και γλύτωσε από τα δηλητήρια στο Ντορν.

Μπριεν. Γεννήθηκε διαφορετική και πάλεψε για να αποκτήσει την ιπποσύνη που ονειρευόταν. Δηλώνοντας πίστη στον Ρένλυ δεν κατάφερε να τον σώσει αλλά βρέθηκε πλάι στην Κατ. Γλύτωσε από τον Λοκ που αντί να την βασανίσει έκοψε το χέρι του Τζέιμι, γλύτωσε από την αρκούδα με την βοήθεια του Τζέιμι και φυσικά ο Στάννις έπεσε στην «αγκαλιά» της.

Μπραν. Άλλος παράλυτος στον κόσμο του GoT θα έχει βρει σίγουρα τραγικό θάνατο πολύ νωρίτερα αλλά ο νεαρός Σταρκ βρέθηκε με καλούς υπηκόους / φίλους στο πλευρό του. Εκτός του ότι δεν πέθανε από την πτώση, με τις warg ικανότητες του καταφέρνει να δει τον κόσμο και να ελέγξει τον Χόντορ όταν έρχονται τα δύσκολα.

Τύριον. Αν και μιλάμε για το μυαλό της σειράς ο Τύριον έχει την κακή συνήθεια να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Ευτυχώς κρατά το μυαλό του κοφτερό και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από εχθρικά περιβάλλοντα με την βοήθεια διαφόρων. Φτάνοντας τέλος στο Μιρίν μπήκε στο συμβούλιο της Ντάνυ και είναι ακόμη ζωντανός.πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.