Η παραγωγή του Game of Thrones, δηλώνει ότι δεν επηρεάζεται από την αρνητική κριτικήΤο Game of Thrones, είναι μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχει ξεφύγει από τις αρνητικές κριτικές των τηλεθεατών.


Τον προηγούμενο Δεκέμβρη, ο σκηνοθέτης Jeremy Podeswa, δήλωσε πως οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss "επηρεάστηκαν από την αρνητική κριτική των φάνς και άλλαξαν ορισμένα πράγματα στο σενάριο"

Σε πρόσφατη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε από το Entertainment Weekly , οι δύο συμπαραγωγοί της σειράς, διαφώνησαν τελείως με τη δήλωση του Podeswa. Ο Weiss απάντησε λέγοντας:

"Ο Jeremy είναι φανταστικός στη δουλειά του. Όμως, δεν καταλαβαίνουμε γιατί είπε αυτό το πράγμα. Μπορώ να πω με ειλικρίνεια, ότι δεν αλλάξαμε ούτε μια λέξη απ' το σενάριο φέτος, επηρεασμένοι από το τι λένε οι άνθρωποι στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού".

Μάλιστα, ο συνεργάτης του, David Benioff, πρόσθεσε:

"Εάν είχαμε επηρεαστεί από την αρνητική κριτική της προηγούμενης σεζόν, δεν θα συνεχίζαμε να διαχειριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο το γυναικείο φύλο στη σειρά. Πρέπει να ξέρετε ότι πολλά πράγματα για το μέλλον του Game of Thrones έχουν ήδη κατοχυρωθεί εδώ και καιρό. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να αλλάξουν, ανάλογα με την κριτική που ασκούν οι τηλεθεατές".


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.