Οι ιδέες του George R.R. Martin για Game of Thrones spin-offs


Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε σημαντικά νέα για το Game of Thrones.

Πρώτον, μάθαμε ότι η σειρά μπορεί να τελειώσει νωρίτερα από ό, τι νομίζαμε. Πέρυσι, ο πρόεδρος του HBO Michael Lombardo είπε ότι αναμένεται να τελειώσει στην 8η σεζόν, και υποθέσαμε ότι η 7η  και η 8η σεζόν θα αποτελούνται από 10 επεισόδια. Όμως την περασμένη εβδομάδα, οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss είπαν ότι οι δύο τελευταίες σεζόν μπορεί να είναι μικρότερες (το σχέδιό τους είναι επτά επεισόδια για την 7η και έξι για την 8η). Και τότε κανείς δεν είχε κατά νου τα spin-offs.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις εξελίξεις δεν έχει γίνει επίσημη ακόμα. Οι Benioff και Weiss, ή το HBO, μπορεί να εξετάσουν την περίπτωση να κάνουν spin-offs για το Game of Thrones λαμβάνοντας υπόψη πόσο δημοφιλής είναι η σειρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υλικό υπάρχει.

"Υπάρχουν οκτώ εκατομμύρια ιστορίες στο Westeros, καθώς και ακόμη περισσότερο στο Essos. Ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος ιστορίες, που περιμένουν να μεταφερθούν στην τηλεόραση...αν όντως το HBO ενδιαφέρεται." είπε ο Martin.

Και ποια από τις πολλές ιστορίες στον κόσμο του Martin είναι καλύτερη και πιο κατάλληλη για ένα spin-off; "Η πιο φυσική συνέχεια θα είναι μια προσαρμογή του Dunk & Egg", είπε.


Οι ιστορίες Dunk and Egg είναι μια σειρά από τρεις νουβέλες σχεδόν εκατό χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Περιστρέφονται γύρω από τον Ser Duncan the Tall (Dunk), ενός ιππότη που τελικά γίνεται μέλος της Βασιλικής φρουράς, και του Aegon V Targaryen (Egg) Οι νουβέλες δημοσιεύονται στον Ιππότη των Επτά Βασιλείων.

"Κάθε μία από τις νουβέλες θα μπορούσε εύκολα να γίνει ως μια δίωρη ταινία για την τηλεόραση, και όχι ως μια συνεχής εβδομαδιαία σειρά", είπε ο Μάρτιν.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά μακάρι να γίνει.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.