Ο John Bradley μιλάει για τα κρυμμένα κίνητρα του Sam


Ο  Sam είναι ίσως από τους λίγους χαρακτήρες της σειράς που δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει δύναμη και αυτό είναι που τον κάνει ιδιαίτερο.O John Bradley μιλώντας στην ιστοσελίδα Τhe Telegraph αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο που έβγαλε ο Sam στην 5η σεζόν προκειμένου να πείσει τους αδερφούς του να ψηφίσουν τον John Snow για διοικητή της νυχτερινής φρουράς:

"Επιφανειακά μπορεί να φαίνεται ότι ήταν ένας πολύ παθιασμένος λόγος αλλά οι αληθινές προθέσεις του Sam ήταν άλλες. Ο Sam απλά ήθελε να πάρει την Gilly και το μωρό μακριά από το Μαύρο Κάστρο. Ήξερε ότι αν προσπαθούσε να τους πείσει ότι κάποιος διεφθαρμένος ήθελε να γίνει ο διοικητής θα μπορούσε πιο εύκολα να τους κάνει να ψηφίσουν τον Jon Snow. Όμως δεν τον ενδιαφέρει πλέον η Νυχτερινή Φρουρά. Εγώ έπαιζα τον ρόλο μου αλλά και ο Sam έπαιζε τον δικό του. Όλα ήταν ένα μέσο για να καταφέρει να φύγει από το Μαύρο Κάστρο."

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον θάνατο του Jon Snow λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν πει πολλές φορές αντίο αλλά αυτή την φορά ήταν διαφορετικά:

"Αυτή την φορά ήταν διαφορετικά καθώς δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί , νιώθεις ότι είναι το τέλος για αυτούς. Και ο θάνατος του Jon Snow έρχεται να γκρεμίσει κάθε ελπίδα επανένωσης τους."

ΠΗΓΗ  
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.