Ο Kit Harington ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους, ότι ο Jon Snow είναι νεκρός.


  Η έκτη σεζόν του Game of Thrones πλησιάζει, και το ενδιαφέρον όλων μας, στρέφεται γύρω από το πρόσωπο του Jon Snow. Νεκρός ή ζωντανός; Αυτό είναι το ερώτημα που ταλανίζει εδώ και μήνες τους φαν της σειράς.


Ο Κit Harington, βρέθηκε στην εκπομπή "The Jonathan Ross Show" στο ΙΤV, και αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα, πολλοί άνθρωποι, τον προσέγγιζαν συνεχώς, με σκοπό να μάθουν την αλήθεια για το μέλλον του Jon Snow στη σειρά. Μάλιστα, ο Kit αποκάλυψε ότι:

"Το καλοκαίρι, ήμουν προσκεκλημένος στο Wimbledon μαζί με τον αδερφό μου. Εκεί, είχα την τύχη να γνωρίσω τη Δούκισσα του Cornwall, η οποία, μόλις με είδε, όρμησε πάνω μου και με ρώτησε εάν τελικά είμαι νεκρός. Ακόμα και ο Obama έκανε στην παραγωγή της σειράς την ίδια ερώτηση!"


Επίσης, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας σεζόν, γιατί όλοι θα διαπιστώσουν πως ο Jon Snow είναι νεκρός. Σχετικά με τα γυρίσματα, ο ίδιος δήλωσε:

"Ισχύει πως βρισκόμουν στα γυρίσματα περίπου για δύο μήνες. Όμως, η δουλεία μου δεν ήταν άλλη, από το να υποδύομαι το πτώμα"

Δύο μήνες παίζοντας απλώς το πτώμα; Μια απορία που εξέφρασε τόσο ο παρουσιαστής, όσο και όλοι οι υπόλοιποι που άκουσαν τη συγκεκριμένη δήλωση. Όμως, ο Kit Harington  συνέχισε λέγοντας:

"Δε θα σου αποκαλύψω σε πόσα επεισόδια εμφανίζεται το νεκρό σώμα του Snow, αλλά είναι αρκετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα γυρίσματα μου κράτησαν τόσο καιρό. Θα νιώσω μεγάλη ικανοποίηση όταν δείτε ότι σας έλεγα την αλήθεια"

....Αυτό θα το αποδείξει ο χρόνος, και συγκεκριμένα η 24 Απριλίου. Τότε θα μάθουμε ποίος έλεγε την αλήθεια και ποίος είναι στην πραγματικότητα νεκρός. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.