Ο Kristian Nairn μίλησε για την 6η σεζόν και γιατί δέχτηκε το ρόλο του Hodor


Σε μια νέα συνέντευξη με την NY Daily ο Kristian Nairn, ο οποίος παίζει τον Hodor, παραδέχεται ότι αρχικά ήταν διστακτικός να πάρει μέρος στο Game of Thrones.

Και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει πραγματικά; Οι περισσότεροι ηθοποιοί θέλουν να έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις αρετές τους, αλλά ο Hodor είναι ... Hodor. Είπε ο Nairn: "Όταν διάβασα για πρώτη φορά το ρόλο που θα είχα δεν πέταξα από χαρά."

Είμαι ένας ψηλός γκέι άνθρωπος που έχω περάσει ολόκληρη την τη ζωή μου για την καταπολέμηση των στερεοτύπων. Και στην πρώτη ευκαιρία που ένιωσα ότι μου δόθηκε με το Game of Thrones ο  χαρακτήρας που επρόκειτο να παίξω λέει μόνο Hodor.

"Ευτυχώς για εμάς, η μητέρα μου ήταν ένας μεγάλος φαν με τα μυθιστορήματα του George R.R. Martin και ήξερα ότι ο Hodor είχε περισσότερα πράγματα να δείξει" είπε ο Nairn. Έτσι, όταν ο Nairn γύρισε στο σπίτι του μετά από ακρόασή αισθάνθηκε αποτυχημένος ως ηθοποιός,


Εξήγησε ακόμη ότι ο Hodor είναι ένας πραγματικά μεγάλος χαρακτήρας και ότι θα απολαύσουμε το παιχνίδι του. Παρά το γεγονός ότι ο Hodor δεν λέει πάρα πολλά, θα είναι πραγματικά ένα σημαντικό μέρος αυτής της ιστορίας και υπάρχει μεγάλο βάθος σε αυτόν.

Μετά από απουσία ενός χρόνου, αυτός ο Bran και η Meera επιστρέφουν για περισσότερες περιπέτειες, και είναι ευτυχής ο Nairn, λέγοντας ότι "αξίζει η αναμονή."


"Είμαι χαρούμενος. Προφανώς, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά αλλά χαίρομαι που επιστρέφουμε στην 6η σεζόν."


Όσο για αυτούς που μπορεί να ανησυχούν ότι ο Hodor δεν θα επιβιώσει, ο Nairn λέει ότι πρόκειται να είναι μια χαρά και υπαινίσσεται ότι, εφ 'όσον ο Bran είναι ζωντανός, ο Hodor πιθανότατα θα επιβιώσει, αρκετά.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.