Η Lena Headey λέει ότι ο δρόμος της ντροπής δεν έχει ταπεινώσει την Cersei


Η Lena Headey μίλησε για το πώς πάνε τα πράγματα για την Cersei Lannister. Όταν είδαμε για τελευταία φορά το χαρακτήρα της, ήταν στο Walk of Shame στο φινάλε της 5ης σεζόν.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν έχει αλλάξει κάτι από τότε και αν επηρεάστηκε άσχημα; "Καθόλου. Όχι, δεν επιδεινώθηκαν τα πράγματα" είπε στο Entertainment Weekly.

"Δεν νομίζω ότι βρήκε κάποια ταπεινοφροσύνη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε αυτήν, άλλα άντεξε. Η επιθυμία της για την εξουσία και να αποδείξει ότι είναι κάποια που αξίζει μεγάλωσε."


Η Cersei πίστευε ότι αυτή ήταν η αληθινή  κληρονόμος του πατέρα της, ότι ο Jaime ήταν αδύναμος και ο Tyrion ακατάλληλος. Έτσι ο πατέρας της έπρεπε να της αναθέσει την κληρονομιά της οικογένειας Lannister, πράγμα που ποτέ δεν έκανε. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, ήταν μια απόλυτη καταστροφή γι' αυτήν, η συμφωνία με τον Υψηλό σπουργίτι που ουσιαστικά του χάρισε τη δύναμη, να κάνει ότι θέλει.


Ο δρόμος της ντροπής δεν επηρεάζει την Cersei και δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα μας εκπλήξει αυτή τη σεζόν. Πολλοί πιστεύουν ότι όταν ο Jaime επιστρέψει στο σπίτι με την νεκρή Myrcella, η Cersei θα γίνει άγρια, και θα ουρλιάζει. Η Headey όμως είπε ότι η αντίδραση της Cersei θα είναι διαφορετική.

"Είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή όταν συνειδητοποιεί ότι ο Jaime έρχεται πίσω με την νεκρή τους κόρη. Οι παραγωγοί έγραψαν στην Cersei μια υπέροχη σκηνή χωρίς καμία κραυγή. Είναι καθαρά μια μητέρα που θρηνεί το παιδί της."

Όσο για πραγματικά συναισθήματα της Cersei, η Headey παραδέχεται ότι ακόμα δεν είναι σίγουρη μερικές φορές. "Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι σίγουρη αν αυτή είναι πραγματικά αυτό που έχει παρουσιάσει."

Μιλώντας για τον Υψηλό σπουργίτι, ο Jonathan Pryce υπόσχεται ότι θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον αινιγματικό του χαρακτήρα. Πέρυσι, είδαμε σε flashback την παιδική ηλικία της Cersei, καθώς και τους φόβους της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, ο Pryce είπε ότι στην 6η σεζόν θα δούμε περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό το θέμα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.