Ο Liam Cunningham μίλησε για το μακελειό της 6ης σεζόν, και πως το Game of Thrones θα τελειώσει σύντομα!


Ο Liam Cunningham συνεχίζει την προώθηση της 6ης σεζόν με μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, όπου αγγίζει σχεδόν τα πάντα.

Ο Cunningham είπε αρκετά σε αυτή τη συνέντευξη, αλλά ας ξεκινήσουμε με την αντίδρασή του όταν διάβασε τα σενάρια της 6η σεζόν.


"Ούρλιαξα WTF! OMFG!, Όταν διάβασα τα σενάρια. Αυτή η σεζόν, θα είναι γεμάτο ίντριγκες, με νέους, και υπέροχους χαρακτήρες. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα αυτό το έτος, και ως συνήθως, υπάρχει μακελειό με τους χαρακτήρες που θα πεθάνουν. Υπάρχουν μέρη που θα γίνει πανικός, αλλά και μέρη που θα δούμε για πρώτη φορά."


Ο Cunningham στην πραγματικότητα διάβασε ολόκληρο το σενάριο, και όχι μόνο τα τμήματα που αφορούν το χαρακτήρα του. Προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος για το πώς ήξερε ότι η ιστορία της Arya θα είναι τρελή. Πόσοι από τους νέους χαρακτήρες θα επιβιώσουν αυτή τη σεζόν; Αυτό είναι δύσκολο να το μάθουμε, αλλά σίγουρα θα πεθάνουν αρκετοί. Ο ενθουσιασμός του Cunningham είναι μεγάλος.


Ο Liam επανέλαβε επίσης ότι η σχέση μεταξύ του Ντάβος και της Melisandre θα αλλάξει αυτή τη σεζόν τώρα που και οι δύο έχασαν τον Stannis. "Λατρεύω αυτή τη φράση, αλλά στην πραγματικότητα θα έχουμε πολύ περίεργες συναναστροφές", είπε. "Μισούν ο ένας τον άλλο, αλλά βρίσκονται στην ίδια θέση. Είναι απολύτως ενδιαφέρον να δείτε αυτούς τους δύο χαρακτήρες τι θα κάνουν". Ας έχουμε κατά νου, ωστόσο, ότι η Melisandre έκαψε την κόρη του Stannis και ότι ο Ντάβος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι πολύ χαρούμενος όταν το ανακαλύψει.

Ο ηθοποιός είναι αρκετά έμπειρος όσον αφορά την προώθηση και βοηθάει τις προσπάθειες μάρκετινγκ του HBO. Για παράδειγμα, αναφέρθηκε στη σκηνή του trailer της 6ης σεζόν, όταν τραβά το σπαθί Longclaw. "Γιατί το κάνω αυτό, και τι πάω να κάνω με αυτό, θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε. Το GoT είναι μια πολύ όμορφη και έξυπνη σειρά." Όσο για το αναπόφευκτο ερώτημα για το αν ο Jon Snow είναι ζωντανός ή νεκρός , o Cunningham δεν μάσησε τα λόγια του και είπε: "κάνει καλά το πτώμα, αυτό το αγόρι."
Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πως η σειρά θα μπορούσε να τελειώσει. Από τεχνική άποψη, δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης, αν και το HBO λέει ότι θα κρατήσει οκτώ σεζόν. και ο Cunningham συμφωνεί ότι το τέλος πλησιάζει.


"Φέτος, προσπαθήσαμε ακόμη περισσότερο, επειδή γνωρίζουμε ότι το τέλος πλησιάζει σύντομα. Δεν είναι εύκολο να αυξάνεται το επίπεδο ποιότητας κάθε χρόνο, λόγω των απαιτήσεων. Αυτή η σειρά γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Το τέλος αυτής της ιστορίας θα είναι πολύ σημαντικό, και πρέπει να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά, κάνοντας το καλύτερο."


Οι φαν θέλουν περισσότερο Game of Thrones, αλλά δεν νομίζω κάποιος να ήθελε η σειρά να κρατήσει πάρα πολύ και η ποιότητα να πέσει. Η παραγωγή μπορεί να διατηρηθεί μόνο με ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας για τόσο πολύ καιρό πριν ολοκληρωθεί.

Περισσότερα για την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.