Ο Liam Cunningham και ο Iwan Rheon μίλησαν για τα προβλήματα που έρχονται με την 6η σεζόν του Game of Thrones!


Η 5η σεζόν του Game of Thrones ολοκληρώθηκε με πολλά προβλήματα, για τους περισσότερους από τους ηθοποιούς.

Ο Liam Cunningham, μίλησε αυτή την εβδομάδα στο IGN, "Υπάρχει πολύς κόσμος με πολλά προβλήματα στο τέλος της 5ης σεζόν. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές καλές ιστορίες. Δεν θα υπάρξει κάποιο επεισόδιο με κωμικά στοιχεία σύντομα. "

Αλλά ο Cunningham υπόσχεται μεγάλα πράγματα για την ερχόμενη σεζόν, ακόμα και αν βρισκόμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο πριν από την αυγή.

"Υπάρχει θάνατος και καταστροφή. Θα είναι πολύ έντονα τα πράγματα αυτή τη σεζόν, μπορώ να το εγγυηθώ, γιατί ήμουν εκεί για μερικά από αυτά. Υπάρχουν στιγμές που θα σας αφήσουν άφωνους. Έχουν ξεπεράσει τα όρια αυτής της σεζόν, και ξέρω ότι το λέμε κάθε χρόνο, αλλά φέτος ισχύει πραγματικά".Χωρίς τον Stannis, ο Davos είναι ένας χαρακτήρας που έχει χάσει το λόγο της ύπαρξής του στην σειρά. Είναι αυτός που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνος για το θάνατο της αγαπημένης του Shireen λόγω ότι έφυγε για το τείχος και έμεινε η Melisandre να κάνει ότι θέλει. Τι θα γίνει όμως αν το μάθει;

O Davos ακόμη γνωρίζει τον πραγματικό κίνδυνο και θα πρέπει να μάθουν και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς. Η αψιμαχία με τους Boltons δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται από το Βορρά.

Μιλώντας για τους Boltons, το IGN μίλησε επίσης με τον Iwan Rheon (Ramsay Bolton) και Michael McElhatton (Roose Bolton). Όπως παραδέχεται o Rheon, o Ramsay είναι το πρόβλημα: "δεν πρόκειται να χειριστεί την απώλεια της Sansa και του Theon πολύ καλά."

Όπως επιβεβαιώνει ο Michael McElhatton, η αδυναμία του Ramsay να παίξει το μεγάλο παιχνίδι όπως και ο πατέρας του, ίσως προκαλέσει προβλήματα σημαντικά σε αυτόν.

Μίλησε επίσης για την ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία του θανάτου στο Game of Thrones και λέει ότι επιθυμεί να γύριζε μια σκηνή με τον Charles Dance πριν ο Tywin πεθάνει. Τέλος, ο ίδιος λέει ότι θα ήταν ενδιαφέρον να συναντιόντουσαν ο Ramsay και ο Jon Snow, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, λόγω του θανάτου του Jon Snow.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.