Ο Loras θα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και η Arya σε φοβερή φόρμα!


Ο Finn Jones μίλησε στο Entertainment Weekly για την 6η σεζόν, η οποία υπόσχεται ότι θα είναι η πιο επική σεζόν μέχρι τώρα.

Λέει ότι θα επικεντρωθεί στους χαρακτήρες και πως θα επιβιώσουν από τις αλλαγές που αντιμετώπισαν στην 5η σεζόν.

"Θα υπάρξουν μεγάλοι κίνδυνοι και οι ιστορίες θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες σεζόν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες έχουν αλλάξει τόσο πολύ που βλέπουμε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους από όπου ξεκίνησαν στην 1η σεζόν."

Αυτό ισχύει σίγουρα για τον Loras, τη στιγμή που από τολμηρός Ιππότης τον είδαμε να μαραζώνει σε ένα κελί φυλακής στο πιο πρόσφατο τρέιλερ.

"Ο Loras είναι σίγουρα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ... Είμαι αισιόδοξος ότι Ser Loras θα επιβιώσει, αλλά δεν πρόκειται να είναι εύκολο και θα δοκιμαστεί με περισσότερους από έναν τρόπους"


Σε μια άλλη συνέντευξη στο TV Line, η Maisie Williams έδωσε υψηλούς επαίνους για αυτήν και την Faye Marsay για την 6η σεζόν.

"Ήμασταν τόσο καλές, οι απόλυτες στρατιώτες. Ήμασταν σε φοβερή φόρμα και μας έκανε να φαινόμαστε πραγματικά, καλές σε μάχες", είπε. "Η Φαίη και εγώ ήμασταν πολύ καλές στο να αγωνιζόμαστε, και θα δείτε ωραία πράγματα"
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.