Η Maisie Williams προειδοποιεί τους φάνς, ότι θα στεναχωρηθούν από την έκτη σεζόν.Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της έκτης σεζόν, τόσο περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς δίνουν τις δικές τους συνεντεύξεις. Η Maisie Williams, που υποδύεται το ρόλο της Arya Stark, μίλησε στο Event Magazine και αποκάλυψε κάποια πράγματα τόσο για την ίδια, όσο και για το μέλλον της σειράς.Η δεκαοχτάχρονη ηθοποιός, δεν έκρυψε την επιθυμία της, να πεθάνει η Arya, εάν αυτό θα βοηθούσε τη σειρά να εξελιχθεί καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

"Ας μην ξεχνάμε πως οι φρικτοί θάνατοι, είναι αυτοί που ξεχώρισαν το Game of Thrones στα μάτια των τηλεθεατών. Θα ήταν εγωκεντρικό να πω ότι δεν θέλω να πεθάνει ο ρόλος μου. Δεν ξέρω αν τελικά αυτό γίνει, άλλα γνωρίζω πως θα βοηθούσε την πλοκή της ιστορίας"


Επιπλέον, η Maisie προειδοποίησε ότι πολλοί φάνς θα στεναχωρηθούν από αυτά που θα συμβούν στη νέα σεζόν. Αυτό βέβαια, δεν είναι κάτι καινούργιο για τη σειρά. Αν σκεφτεί κανείς τον Κόκκινο Γάμο, τη δολοφονία του Jon Snow και τον θάνατο του Oberyn Martell, θα καταλάβει πως το Game of Thrones και ο εκνευρισμός των τηλεθεατών πάνε μαζί. 

Εμείς, το μόνο που ευχόμαστε, είναι η σειρά να συνεχίσει να μας προσφέρει δυνατές στιγμές και σε αυτή τη σεζόν, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στις 24 Απριλίου, θα το μάθουμε!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.