Η Maisie Williams μίλησε για την ζωή της!


Η Maisie Williams θα μπορούσε να είναι μια δύναμη τώρα, αλλά όταν πήρε για πρώτη φορά το ρόλο της Arya στο Game of Thrones, ο μόνος στόχος της ήταν να κάνει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα νέο φορητό υπολογιστή.


Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian, η Williams μιλά για τη ζωή της, την εμφάνισή της και τη δουλειά των ονείρων της, το οποίο δεν είναι κατ 'ανάγκην ως ηθοποιός.

"Ξέρω ότι μπορεί να φέρομαι λίγο παράξενα σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους της ηλικίας μου. Μπορεί να μην είμαι μία κλασικά όμορφη πρωταγωνίστρια, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορώ να παίξω μία διαφορετικού είδος πρωταγωνίστρια. Είμαι πολύ σίγουρη για το μέλλον."Στην ηλικία των 19, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Williams ήταν μόλις 12 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σειρά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πού είναι τώρα η Arya σε σύγκριση με το πού ξεκίνησε. Η Williams μιλά για την οικογένειά της με πάθος, ειδικά όταν πρόκειται για την απόφασή τους να της επιτρέψουν να εγκαταλείψει το σχολείο έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην σειρά.

"Μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε για μένα, αλλά εγώ ποτέ δεν πάτησα πάνω σε αυτή την καριέρα ώστε κάποιοι να γίνονται δυσάρεστοι για την οικογένειά μου. Μπορώ να έχω αυτό τον τρελό τρόπο ζωής, αλλά αυτή είναι η επιλογή μου. Όταν ήρθα σε αυτή τη βιομηχανία ήμουν απλά ένα κανονικό κορίτσι, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό είναι πολύ δύσκολο."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.