Στοιχεία που αποκαλύπτονται από το τελευταίο teaser / event promo 6ης σεζόν του Game of Thrones

Αν και το νέο 30 δευτερολέπτων teaser πριν την πρεμιέρα έχει υλικό από τα trailer υπήρξαν και κάποια νέα στοιχεία που μας ενθουσίασαν.

Η Ελλάρια επιστρέφει και μαζί η εκδίκηση. Όχι δεν τελείωσε το θέμα με τον θάνατο της Μυρσέλλα. Η Ελλάρια ερωμένη του Όμπερυν και μητέρα των μικρότερων παιδιών του έχει βαλθεί να πονέσει τους Λάννιστερ. Έχει στόχο και θα θελήσει να πάρει την εκδίκηση της.

Ο Τύριον είναι μεγάλος παίκτης. Το voiceover του Τύριον είναι μια προειδοποίηση για τους σκοτεινούς καιρούς που πλησιάζουν. "Όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν πας κάποιος θέλει να σε σκοτώσει. Φοβάσαι;" Τα λόγια του Τύριον ίσως απευθύνονται στον εαυτό ή σε κάποιον άλλο που πρέπει να πείσει για το μεγάλο παιχνίδι (όπως είπε και στο πρώτο τρέιλερ ενώ βλέπαμε την εικόνα της Σάνσα, "είσαι στο μεγάλο παιχνίδι τώρα και το μεγάλο παιχνίδι είναι τρομακτικό"). Όποιον κι αν θέλει να πείσει ή συμβουλεύσει ο Τύριον μετά το μεγάλο ταξίδι του στο GoT θα μπορούσε να φέρει στο Θρόνο τον επόμενο βασιλιά ή βασίλισσα. Έχει την ευφυΐα και τη στρατηγική για να νικήσει στο μεγάλο και τρομακτικό παιχνίδι της 6η σεζον.




Στο event promo είδαμε επίσης τον Ράμσεϋ να οδηγεί στρατό σε μάχη, πιθανώς τη Μάχη των Μπάσταρδων που συζητιέται από την εποχή γυρισμάτων.

Πλάνο του Μαύρου Κάστρου και του Τείχους όπου περιμένουμε Ντάβος και Μελ να κλέψουν το νεκρό σώμα του Τζον (προφητεία Αζόρ Αχάι) και τους walkers με τον τεράστιο στρατό τους μια ανάσα από το Βορρά.

Η Σάνσα που κρύβεται από τους στρατιώτες Μπόλτον.

Η Άρυα παίρνει τα πάνω της παρ' όλη την τύφλωση.

Ο πειρατής Euron οργώνει τις θάλασσες.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.