Δείτε 20 σκέψεις μετά το 4o επεισόδιο του Game of Thrones (season 6)


Ξεκινώ συναισθηματικά. ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΗΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΣΜΙΞΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!Η Καλήσι τραγούδησε το “ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ” στο Βάες Ντόθρακ και έκαψε τις καρδιές των Καλ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Πάντως αυτό που η Καλήσι το παίζει μισή σεζόν κακομοίρα και στο τέλος σκάει μέσα από τις φλόγες σαν την Βανδή στο Ρεξ, να το συζητήσουμε κάποια στιγμή.

Ο Ράμσεϋ έφαγε το μηλαράκι του και η Όσσα το κεφαλάκι της.

Η Σάνσα Σταρκ αποφάσισε να σταματήσει το τροπάριο “Ματίνα Μανταρινάκη” και επιστρέφει ως σκληρόκαρδη (αχ!) “ΣΟΡΑΓΙΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ”. ΣΑΝΣΑ, ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

Το χαζό παιδί της Λάισα (αυτή που γκρεμοτσάκισε ο Μικροδάχτυλος από τη Φεγγαρόπορτα) μεγάλωσε, ψήλωσε, δεν ομόρφυνε και σαφέστατα δεν ξέφυγε της χαζομάρας του.

Νέο ζευγαράκι στην GotBizz: Τι τρέχει ανάμεσα σε Τόρμουντ και Μπριέν;

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! «Φωτιά» στον φετινό χειμώνα και στην γουεστεριώτικη νυχτερινή ζωή βάζει το πασίγνωστο αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης «King’s Landing». Μια συνεργασία μεγατόνων που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της είναι αυτή της Ολένας Ταϊρελ και της Σέρσεϊ Λάννιστερ, οι οποίες ενώνουν τις φωνές τους και τους στρατούς τους για φέτος και συναντώνται μπροστά από τον Σπουργίτη. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Σε περίπτωση που η Μπρίεν και ο Τόρμουντ γίνουν ζευγάρι, ποιος θα είναι ο άντρας του σπιτιού;

Νομίζω οι πιθανότητες να ζήσει ο Ρίκον είναι όσες έχει και η Ελλάδα να βγει από το Μνημόνιο το 2016.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.