Η απολαυστική σκηνή του 3ου επεισοδίου

Ναι μιλάμε για μάχες, αίμα και ανατροπές αλλά το GoT έχει πολλές «ελαφριές» και ευχάριστες στιγμές, ακόμη και ελάχιστες που προκαλούν γέλιο.

Μια από αυτές τις σκηνές (αν και είμαι φαν του Τυριον όποτε παντού τον βρίσκω απολαυστικό) ήταν και η τελευταία του παρουσία στο τρίτο επεισόδιο της 6η σεζον. Στη σκηνή ο Τύριον χαλαρώνει με ένα ποτήρι κρασί ενώ απέναντι του κάθονται οι Μισαντέι και Grey Worm και όοοολοι μαζί περιμένουν τον Βάρυς και τα νέα του.

Η αμηχανία της στιγμής καθώς ο Τύριον βρίσκει μπροστά του τοίχο και οι συνεργάτες της Ντάνυ τον κοιτούν καχύποπτα. Δεν γνωρίζει τίποτα γι αυτούς κι αυτοί τίποτα για τον Τύριον παρά μόνο την εμφανή αγάπη του στο κρασί. Δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τη σκηνή που ο Τύριον ρωτά τι κουβεντιάζουν μεταξύ τους βρίσκοντας τον Grey Worm μελαγχολικό και στωικό και τη Μισαντέι καχύποπτη. Προέρχεται άλλωστε ως σκλάβα σε έναν κόσμο που οι γυναίκες δεν ακούγονται.

Το να βλέπεις τον Τύριον να κάνει τη μια λάθος δήλωση πίσω από την άλλη θέλοντας να παίξει παιχνίδια με δυο άτομα που ποτέ δεν υπήρξαν παιδιά και ελεύθερα είναι χρυσός! Οι Μισαντέι και Grey Worm δεν είναι συνηθισμένοι στον τρόπο ζωής του Τύριον και λογικό να υπάρχει μεταξύ τους αυτή η αμηχανία.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.