Σχολιασμός 4ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Καλημέρα Αρχοντόπουλα!

Γυρίζουμε πίσω στην πρώτη σεζον όπου η Λιλίκα σκάει μύτη μέσα απο φλόγες! Καμπουμ! Αυτή τη φορά καίει ολόκληρο το τσούρμο Καλ και βγαίνει ως θεότητα απο το φλεγόμενο ναό/καλύβι. Η Ντάνυ παίρνει τα πάνω της, γεμίζει ξανά φουλ εμπιστοσύνη τον εαυτό της και κερδίζει χιλιάδες πιστούς. Συν τον Ντάριο που δεν είχε ξαναδεί το "θαύμα" και είναι ο τελευταίος που υποκλίνεται αποσβολωμένος απο το θέμα. Η Ντάνυ, ένα μικρό κορίτσι χωρίς όπλα βγάζει απο τη μέση τους δυνατότερους άνδρες των Ντοθράκι και αναδύεται καίγοντας τον ναό τους. Δεν έχει ανάγκη τους δράκους για να κερδίσει αυτή τη φορά.

Η συνάντηση έγινε, ο Τζον βρέθηκε με Σάνσα και η στιγμή που περίμενα... η Μπριεν ειχε τετ-α-τετ με Νταβος λέγοντας εγώ σκότωσα τον Στάννις. Η παρέα της Σάνσα μεγαλώνει και ο κουρασμένος απο τις μάχες Τζον αποφασίζει τελικά να σώσει τον Ρικον και να πάρει πίσω το Γουίντερφελ. Τελικά ήταν ο Ράμσεϊ και το άγγιγμα της Σάνσα που βοήθησαν. Οικογένεια. Η Μελ θα ακολουθήσει τον Τζον όπου πάει, ο Ντάβος θα πάρει το μέρος του. Ράμσεϊ σκοτώνει Όσα (γιατί ο Ράμσεϊ είναι πολλά αλλά όχι ηλίθιος) και χρησιμοποιεί τον Ρίκον ως απειλητικό χαρτί. Και τι χαρτί στέλνει!

Στην πρωτεύουσα η Σέρσεϊ μαθαίνει τα μαντάτα για τη δίκη της κλπ και βγάζει νύχια αλλάζοντας το παιχνίδι και παίρνοντας θείο Κέβαν και σούπερ γιαγιά Ολέννα με το μέρος της. Ο στρατός Ταιρέλ έρχεται. Στα μπουντρούμια όμως παίζεται νέο παιχνίδι απο τον Σπουργίτη που δελεάζει την Μάρτζορυ με τον τσακισμένο Λόρας. Η Μαριωρή τον προτρέπει να μείνει δυνατός και θεωρεί υποχρεωσή της να τον βγάλει απο εκεί σώο.

Στο Μιρίν ο Τύριον παίρνει όπως φάνηκε απο το τρέιλερ νέες συμφωνίες (που δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν) δυσαρεστώντας τους ελεύθερους σκλάβους και "προσβάλλοντας" τους Grey Worm και Μισαντέι.

Ο Θίον/Ρικ έφτασε σπίτι και δίνει υποστήριξη στην αδερφή.

Αναλυτικά θα τα πούμε στην περίληψη αύριο!Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.