Τι ανακαλύψαμε στο 5ο επεισόδιο της 6η σεζον Game of Thrones

Μήπως όλα σας μοιάζουν γνωστά;

«Who said anything about him?» είναι μια φράση που έχουμε ξανακούσει. Αυτή τη φορά απευθύνεται ο Τύριον στον Βαρυς αναφερόμενος στην επιλογή της Κίνβαρα για βοήθεια. Την τελευταία φορά που το ακούσαμε ήταν ο Βάρυς στην 5η σεζόν μιλώντας στον Τύριον για τον βασιλιά που έχει όνομα και δύναμη ώστε να φέρει την ειρήνη στα Επτά Βασίλεια, εννοώντας φυσικά την Ντάνυ. Φράσεις όπως wars to come έχουν ακουστεί παραπάνω από μια φορές από διάφορους χαρακτήρες εκτός της Κίνβαρα στο 5ο επεισόδιο.

Αυτή η εβδομάδα είχε πολύ ζουμί και γενικά αυτή η σεζόν φέρνει πολλά γνώριμα στοιχεία στην επιφάνεια. Ένα από τα πρώτα που παρατηρήσαμε ήταν το πρόσωπο του Κορακιού στο πρώτο weirwood δέντρο που βλέπουμε.

Στην ίδια σκηνή είναι τα σχέδια των Γουόκερ που αναλύονται και από την παραγωγή για την ομοιότητα τους με των παιδιών. Η σπειροειδή τοποθέτηση που έχουν οι πέτρες είναι ίδια με τα πτώματα ανθρώπων και αλόγων που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν.


Η Σάνσα δε γυρίζει στις ρίζες της, αποδέχεται το Σταρκ όνομα της και πλέκει μαλλί ίδιο με πρώτη σεζόν. Επίσης ξεκινά πάλι το κέντημα.
φωτο
Ο χρήστης Reddit benjamintillius παρατήρησε πως η Άρυα βλέπει τον ηθοποιό πατέρα της να αποκεφαλίζεται από την ίδια οπτική γωνία όπως στην πρώτη σεζον.
Φωτο
Γυρίστε πίσω στον χρόνο, όταν ο Τύριον μιλούσε στην Σέρσεϊ για την εκτέλεση του Νεντ και θυμηθείτε τα λόγια του. Αυτό το θέατρο θα στοιχειώνει την οικογένεια μας για μια γενιά… ούπς!πηγη, πηγη, πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.