Σχολιασμός 5ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Καλημέρα αγαπητά αρχοντόπουλα!

Τι να πρωτοπούμε! Πολύ-πολύ-πολύ ωραίο τουίστ με γουόκερς!

Hold the door = Hodor... Αντίο καλέ μου Χόντορ, αντίο Κοράκι, αντίο Παιδιά του Δάσους, αντίο ανταρόλυκε... Πολύ θυσία σε αυτό το επεισόδιο. Τα Παιδιά λοιπόν έφτιαξαν τη λευκή απειλή για να μπορέσουν να νικήσουν τους εισβολείς (διαβάστε ιστορία). Προφανώς αυτή η δημιουργία ξέφυγε απο τον έλεγχο και να τα μας τώρα. Ο επίσημα πλέον Βασιλιάς της Νύχτας αφήνει το σημάδι του στον Μπραν και έτσι βρίσκει το κρησφύγετο τους. Ο Μπραν αν και όχι έτοιμος γίνεται Κοράκι και όλοι θυσιάζονται για να βγει ζωντανός. Συγκινητική στιγμή.

Ο Έουρον μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, αποκαλύπτει τη δολοφονία του αδερφού, τα σχέδια του (θέλει τη Λιλίκα στο πλευρό και στο κρεβάτι του) και κερδίζει το kingsmoot. Οι Γιάρα και Θίον κλέβουν τα καλύτερα πλοία και όπου φύγει - φύγει για να σωθούν.

Η Σάνσα ακούει τον Μικροδάχτυλο ακόμη μια φορά καθώς ζητούν στρατό για να πολεμήσουν τους Μπόλτον. Ο θείος Μελανιχθύς είναι η ελπίδα τους καθώς και οι πιστοί Βόρειοι που όμως θα ακολουθήσουν ένα Σταρκ (όχι μισό Σταρκ όπως τόνισε κι ο Μπέιλις). Οπότε η Σάνσα γίνεται μπροστάρισσα στον αγώνα και κεντάει το οικογενειακό έμβλημα κατάστηθα.

Η Άρυα αποκτά νέο στόχο. Οι Τύριον και Βάρυς κάνουν έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Κινβάρα, ιέρειας του κόκκινου Θεού που πιστεύει πως η Ντάνυ είναι ο Αζόρ Αχάι / πρίγκιπας που έχει υποσχεθεί. Η Ντάνυ συγχωρεί τον Τζόρα και τον θέλει στο πλευρό της διατάζοντας τον να βρει θεραπεία για την Οστρακιά / grey scale.

Y.γ. Συνεχίζω να κλαίω με Τόρμουντ. Μου αρέσει που πρόσθεσαν αυτή την χαρούμενη νότα μέσα στην εμπόλεμη κατάσταση. Συν τον Εντ που μοιάζει χαριτωμένα ακατάλληλος για Διοικητής.

Αναλυτικά στην περίληψη. Συντονιστείτε!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.