5 στοιχεία από το τρέιλερ του επεισοδίου «Η Πόρτα»

Η έκτη σεζόν φέρνει πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία αλλά και τους χαρακτήρες καθώς κι έναν θάνατο σε κάθε επεισόδιο.

Τι πιάσαμε από το τρέιλερ του The Door

Θα δούμε walkers και μαζί με μας θα τους δει κι ο Μπραν. Φαίνεται επίσης πως θα πάρουν κι αυτοί μια καλή δόση από τον παράλυτο Σταρκ.
Οι νεκροί επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς και ο Μπραν φαίνεται μόνος χωρίς το Κοράκι. Αυτό ίσως σημαίνει πως προσπάθησε να δει το παρελθόν και χάνεται μέσα του; Ο Μπραν θα θέλει να γυρίσει πίσω ώστε να δει τον πατέρα του ίσως και να του μιλήσει και χωρίς την καθοδήγηση του Κορακιού μοιάζει «χαμένος».
Αν ο Μπραν μπορεί να παρέμβει στα οράματα κι όχι απλά να παρακολουθεί ξέρουμε από τα τρέιλερ ότι ο King τον πιάνει από το χέρι. Στο παρόν τρέιλερ μάλιστα φαίνεται ότι οι νεκροί τον κοιτούν κατάματα! Η Μίρα άραγε τον ξυπνάει πάνω στην ώρα πριν ο Μπραν γίνει στόχος των walkers?

Στο Μιρίν οι Τύριον και Βάρυς έχουν συνάντηση με μια ακόμη κόκκινη γυναίκα, ιέρεια του Θεού του Φωτός. Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι η νέα παρουσία παίζει κάποιο ρόλο σύμφωνα με τον τρόπο που τους μιλά.
Και σύμφωνα με τις εκφράσεις τους μάλλον δεν χαίρονται από την παρουσία της. Τους απειλεί;

Ο Μικροδάχτυλος συναντά τη Σάνσα, αυτή τη φορά σε αντίθετα στρατόπεδα.
Θέλω να δω πως θα αποφύγει την απάντηση στην Σάνσα για τον διαβολικό Ράμσεϊ αν και δεν νομίζω να τον πιστέψει κανείς. Μένει να δούμε πως θα παίξει τα χαρτιά του και τι πρόταση ετοιμάζει. Θα της προσφέρει την υποστήριξη της Κοιλάδας σε πόλεμο εναντίων των Μπόλτον;

Έ-έ-έρχεται! Ο Έουρον φτάνει πάνω στην ώρα του Kingsmoot μαζί με τον στόλο του.
Η Γιάρα θα θέσει υποψηφιότητα για την κυριαρχία των Νησιών, στη θέση του πατέρα της και με την υποστήριξη του αδερφούλη Θίον. Πρέπει να πείσει τους παρευρισκόμενους για τις ικανότητες της αλλά ο θείος Έουρον που φτάνει πάνω στην ώρα θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο της αντίπαλο.

Η Άρυα που βλέπει πλέον συνεχίζει τη σκληρή προπόνηση.
Στο πλάι του Τζάκεν η Άρυα προσπαθεί να γίνει Απρόσωπη μιλώντας για την πλάνη του θανάτου. Φαίνεται ότι της δίνει ένα δώρο. Είναι δηλητήριο; Την στέλνει σε αποστολή;πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.