Οι αριθμοί πειρατείας της 6ης σεζόν είναι χαμηλότεροι σε σχέση με την 5η σεζόν!


Τα καλά νέα για το Game of Thrones αυτή την εβδομάδα είναι ότι οι αριθμοί της πειρατείας δεν ήταν τίποτα σε σχέση με πέρυσι.

Λόγω της διαρροής των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων 24 ώρες πριν από την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, το παράνομο κατέβασμα αυξήθηκε πάρα πολύ για το GoT. Φέτος που δεν έγινε κάτι τέτοιο τα πράγματα ήταν διαφορετικά

Αυτό το έτος, το HBO πήρε όλες τις προφυλάξεις για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν στάλθηκε screener σε κανέναν δημοσιογράφο. Επίσης υπήρξε μόνο μία πρεμιέρα για το Game of Τhrones και καλεσμένοι ήταν οι πρωταγωνιστές και άτομα από την παραγωγή. Οπότε ήταν αδύνατο να υπάρξει πάλι διαρροή.

Ακόμη το HBO έκανε διαθέσιμο το προϊόν του σε περισσότερες πλατφόρμες, καθιστώντας το μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση διαθέσιμη σε πολλά σπίτια.

Στο τέλος, οι αριθμοί πειρατείας ήταν χαμηλότεροι από πέρυσι. Υπήρχαν μόνο ένα εκατομμύριο downloads για το πρώτο επεισόδιο κατά τις πρώτες 12 ώρες μετά την πρεμιέρα, Σύμφωνα με το TorrentFreak. Είναι τεράστιος αριθμός, αλλά όχι σαν τους περσινούς αριθμούς. Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν είχε 1.170.000 φορές downloads στις πρώτες 15 ώρες.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.