Νέες συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς να μιλούν για την 6η σεζόν του Game of Thrones!


Οι φωτογραφίες και η περιγραφή του 2ου επεισοδίου επιβεβαιώνουν ότι αυτή την Κυριακή, 1 Μαΐου θα δούμε τελικά την επιστροφή του Bran Stark μετά από μεγάλη απουσία.

Ο Ηθοποιός Isaac Hempstead Wright φαίνεται ενθουσιασμένος που επιστρέφει και περιέγραψε την ιστορία του Bran στο Entertainment Weekly:

"Στις δύο πρώτες σεζόν, αντιδρούσε σε ιστορίες άλλων ανθρώπων. Τότε άρχισε σιγά σιγά να κάνει δικά του όνειρα και να ταξιδεύει βόρεια. Αλλά δεν ήμασταν σίγουροι για το τι συνέβαινε. Τώρα έχουμε μάθει ότι η ιστορία του είναι όμορφη και πολύ σημαντική. Λατρεύω αυτή τη σεζόν τόσο πολύ. Τώρα συνειδητοποιεί πόσο σημαντικά είναι τα όνειρά του, και γιατί πρέπει να σώσει το Westeros."

Ίσως η ιστορία του Bran να είναι φοβερή αυτό το έτος. Ένα μεγάλο μέρος του θα περιλαμβάνει την απόκτηση ελέγχου στις μυστηριώδεις δυνάμεις που άρχισαν να αναπτύσσονται από την 1η σεζόν, και μας επιτρέπει να κοιτάζουμε στο παρελθόν.

Ο Wright επανέλαβε μερικά από αυτά τα συναισθήματα σε μια συνέντευξη στο Rappler.


Εν τω μεταξύ, ο Aidan Gillen (Littlefinger) έδωσε συνέντευξη στο Esquire, και ενώ το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ήταν αφιερωμένη στο πόσο συχνά ρωτάνε για τον Jon Snow, ο Gillen δεν προσέφερε κάποια σημαντική πληροφορία για τον Littlefinger. "Θέλω τα πάντα", είπε. "Σίγουρα εξουσία και επιρροή".

Στο Good Morning America, Αρκετά από τα μέλη του cast (Sophie Turner, Emilia Clarke, Nathalie Emmanuel, Maisie Williams, Lena Headey, και Hannah Murray) μίλησαν για την 6η σεζόν.Τέλος έχουμε τον Liam Cunningham σε μια νέα συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.