Θα ενωθούν Σάνσα με Τζον στην 6η σεζον του Game of Thrones;

Τίποτα δεν πάει καλά για τους Σταρκ από την πρώτη σεζον.

Θάνατοι, ξύλο, βιασμοί, κάψιμο Γουίντερφελ και γενικά αποδεκατισμός. Τα μέλη του οίκου είναι χαμένα και δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους. Ο Μπραν έριξε δυο ματιές στον Τζον σε προηγούμενη σεζον αλλά από μακριά.

Η νέα σεζόν παρουσίασε όλα τα εναπομείναντα μέλη του οίκου σε νέες περιπέτειες. Ο Μπραν βλέπει οράματα σε μια σπηλιά, ο Ρίκον βρίσκεται στα χέρια του Ράμσεϊ, η Σάνσα τρέχει να βρει καταφύγιο, η Άρυα ξαναβρήκε το φως της μετά από επίπονη προπόνηση και ο Τζον αναστήθηκε και τα βρόντηξε στο Μαύρο Κάστρο. Τις περισσότερες όμως πιθανότητες γιa να βρεθούν δυο μέλη έχουν οι Τζον και Σάνσα. Όμως στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου η Σάνσα μάλλον βρίσκεται στο Μαύρο
Κάστρο και χάνει από λίγο τον Τζον. Και ποιος ο λόγος να βρεθεί εκεί; Ο Τζον δεν ξέρουμε που κατευθύνεται καθότι γνωρίζει τι γίνεται στο Γουίντερφελ και ίσως πάρει το δρόμο των Άγριων.

Λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος μοιάζει πως φέτος θα υπάρξουν στιγμές ανάκαμψης για τους Σταρκ και θετική η εξέλιξη του να βρει η Σάνσα τον Τζον. Αν και κάτι ακόμη άσχημο θα συμβεί, γιατί μιλάμε για Σταρκ, θα ήταν ευχάριστο για τους πολλούς φαν τους μια επανασύνδεση έστω και μικρής διάρκειας.


πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.