Θα γυρίσει στο Γουέστερος η Άρυα μέσα στην 6η σεζον του Game of Thrones;

Σκληρή προπόνηση και δεύτερη ευκαιρία.

Στο πέμπτο επεισόδιο η Άρυα δέχεται τη δεύτερη αποστολή της και ξεκάθαρα προβληματίζεται. Ακολουθεί τις οδηγίες του Τζάκεν, αναφέρεται στον εαυτό της ως «κανένας» δείχνοντας πως έχει πάρει την απόφαση της αλλά ακόμη και τώρα η αφοσίωση της στους Απρόσωπους Άνδρες δεν μοιάζει απόλυτη και σταθερή.

Η αμφισβήτηση της αποστολής και τα λόγια της Waif συν το θέαμα που αντίκρισε στο θέατρο βλέποντας τους χαρακτήρες που αγαπά και μισεί άφησαν μια αίσθηση προβληματισμού. Ειδικά τα όσα είδε στο θέατρο δημιούργησαν μέσα της συναισθηματική σύγκρουση. Η στιγμή του αποκεφαλισμού και το πώς παρουσιάζονταν ο πατέρας της (και η Σάνσα) είναι κάτι που πιστεύουμε την επηρέασαν. Επιπλέον έμαθε τα νέα για τη Σάνσα (ζωντανή και παντρεμένη με τον Τύριον).

Η Άρυα δεν έμοιαζε ποτέ σχεδιασμένη για τους Απρόσωπους Άνδρες. Ίσως το επεισόδιο και η τωρινή της κατάσταση προμηνύει πως θα αφήσει αυτό το κομμάτι και θα γυρίσει πίσω στο Γουέστερος για να πάρει εκδίκηση ή να βρει τα εναπομείναντα αγαπημένα πρόσωπα.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων η Άρυα μοιάζει να δουλεύει για τον θίασο ώστε έρθει πιο κοντά στο σκοπό της αποστολής της. Η Λαίδη όμως (συνδυάζοντας την με την ηθοποιό) φαίνεται «καλό» άτομο και ο φακός τις εντόπισε σε συζητήσεις. Ίσως το θύμα δώσει στην Άρυα τα απαραίτητα νέα ή μια νέα προοπτική αλλάζοντας της την γνώμη για τη δολοφονία και κατ’ επέκταση την προσωπική της αποστολή με τους Απρόσωπους.
Πηγη

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.