Οι αξιολογήσεις της 6ης σεζόν του Game of Thrones μέχρι τώρα


Φτάσαμε στη μέση της τρέχουσας σεζόν, και μπορούμε να εξετάσουμε τις αξιολογήσεις μέχρι στιγμής.Όπως θα θυμάστε, η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά, κοντά στο ρεκόρ που έκανε το φινάλε της προηγούμενης σεζόν, πάνω από 8.000.000 (8,11 για την ακρίβεια) προβολές. Μετά από δύο επεισόδια, η τηλεθέαση κυμάνθηκε στα 7.300.000, ενώ στην συνέχεια η αρχική τηλεθέαση επέστρεψε στα επίπεδα της πρεμιέρας με 7.900.000 προβολές με τα επεισόδια 6.04 και 6.05.

Συγκρίνοντας την πορεία του Game of Thrones με άλλες επιτυχημένες σειρές του HBO αποκαλύπτεται μια αξιοσημείωτη δημοτικότητα του show. Πέρυσι ξεπέρασε το Sopranos και ήταν η πιο πετυχημένη σειρά στην ιστορία του HBO. Στη συνέχεια μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το True Blood, το επόμενο πιο δημοφιλές show, είχε πάνω από 3 εκατομμύρια λιγότεροους τηλεθεατές στο ίδιο στάδιο με το Game of Thrones, δηλαδή στην έκτη σεζόν του.

Ενώ εμείς περιμένουμε τους τελευταίους αριθμούς στο επεισόδιο 6.06, που προβλήθηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Ημέρα Μνήμης στην Αμερική, μπορούμε επίσης να δούμε τις πτώσεις της θεαματικότητας του Game of Thrones όταν κάποιο επεισόδιο προβάλλεται την Ημέρα Μνήμης. Αυτό συνέβη τρεις φορές στο παρελθόν (επεισόδια 107, 209, και 507) και η μέση πτώση ήταν 10% σε σύγκριση με το μέσο όρο των δύο προηγούμενων επεισοδίων. Πέρυσι, η πτώση ήταν ιδιαίτερα σοβαρή με ένα εκατομμύριο λιγότερους τηλεθεατές να παρακολουθούν το αντίστοιχο επεισόδιο. 


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.