Έξι στοιχεία για το επόμενο επεισόδιο της 6η σεζον σύμφωνα με το trailer.

Το επεισόδιο Book of The Stranger , 4ο της 6η σεζον έρχεται σε λίγες ώρες κοντά μας και μένει να δούμε τι νέα εξέλιξη θα φέρει μαζί.

Έξι στοιχεία που είδαμε στο τρέιλερ

Η Σάνσα πάει στον Τζον
Θεωρώντας ότι η χιονισμένη σκηνή αφορά το Μαύρο Κάστρο, η Σάνσα με νέα ακολουθία φτάνει πολύ κοντά στον Τζον και ελπίζουμε να μην τον χάσει από λίγο όπως όλα δείχνουν αλλά να τον προλάβει έστω κάπου εκεί κοντά. Ο Τζον πρέπει να πάρει τα όπλα και να κατευθυνθεί για τη μάχη των μπάσταρδων και τι καλύτερο από μια συνάντηση με τη Σάνσα που θα τον ενημερώσει για τα δεινά που πέρασε στα χεράκια του, συν την αλήθεια για Ρίκον και Μπράν; Υ.γ. Θέλω να δω αν Μπριεν και Ντάβος συναντηθούν τετ-α-τετ γιατί μην ξεχνάμε ποιος σκότωσε τον αγαπημένο του Στάννις.

Ο Θίον φτάνει σπίτι
Ο Θίον-Ρικ φτάνει σπίτι και η αδερφή του δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της. Φυσικά κατανοητό μιας και την τελευταία φορά που βρέθηκαν ο Ρικ πήγε με το μέρος του Ράμσεϊ και η Σιδερογέννητη παραλίγο να σκοτωθεί.

Ο Μικροδάχτυλος θέλει τη Σάνσα
Φαίνεται να ξέρει για την απόδραση της και σίγουρα τη θέλει πίσω σύμφωνα με την κουβεντούλα που έχει με τον Ρόμπιν. Οπότε περιμένουμε να τρέξει να τη βρει και εκεί να φάει το μεγάλο όχι… ελπίζουμε. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι τι κινήσεις κάνει ο Μικροδάχτυλος και με ποιών το μέρος θα πάει.

Ο Τύριον συνεχίζει την αντιμετώπιση προβλημάτων
Έχει ένα κάρο πολίτες που πρέπει να ικανοποιήσει συν τους Υιούς που παραμένουν απειλή. Η απουσία της Ντάνυ θα τον αναγκάσει να χρησιμοποιήσει τις διαπραγματευτικές του ικανότητες και να κάνει ότι συμφωνία μπορεί.

Ο Τζόρα φτάνει την Ντάνυ
Η Ντάνυ θα βρεθεί στο συμβούλιο των Καλ οι οποίοι θα αποφασίσουν τη μοίρα της. Η είσοδος των Ντάριο και Τζόρα πιστεύουμε να φέρει θετικό αποτέλεσμα και να φυγαδεύσουν τη Λιλίκα στο Μιρίν με ασφάλεια. Μένει να δούμε αν θα βγουν όλοι ζωντανοί
 

Η συμφωνία της Margaery και οι Λάννιστερ
Φαίνεται ότι η Μαριωρή θα κλείσει μια συμφωνία με τον Σπουργίτη πιστεύοντας ότι η αποδοχή των αμαρτιών της θα φέρει την ελευθέρωση της ή του αδερφού της. Μυρίζει φυσικά παγίδα. Εκτός των κελιών φαίνεται όλοι να συμφωνούν πως η βασίλισσα δεν πρέπει να ταπεινωθεί και ο Σπουργίτης πρέπει να σταματήσει. Θα συνεργαστούν Λάννιστερ και Ταιρελ ώστε να ελευθερωθούν οι κρατούμενοι και παύσουν τον Σπουργίτη; I choose violence!
 πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.