Διαγωνισμός με 8 Game of Thrones δώρα!!! (CLOSED)

Νέος διαγωνισμός σε συνεργασία με το starcomics με 8 Game of Thrones δώρα!Το Game of Thrones GR Fans σε συνεργασία με το starcomics.gr χαρίζουν σε τέσσερα τυχερά Αρχοντόπουλα την φιγούρα της DAENERYS TARGARYEN στην βασιλική μπλε ενδυμασία και ένα υπερτυχερό Αρχοντόπουλο τις 4 πρώτες φιγούρες της σειράς GAME OF THRONES COLLECTOR MODELS: DAENERYS TARGARYEN, JON SNOW , HOUND και CERSEI LANNISTER! !


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :

ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε LIKE στις σελίδες του Game Of Thrones GR Fans και starcomics.gr στο facebook.

ΒΗΜΑ 2ο: Αφήνετε σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 3ο: Κοινοποιείτε την φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 4ο (Προαιρετικό): Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια έξτρα συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube. Πατήστε εδώΔΩΡΑ :

Οι 4 Πρώτοι νικητές

Η πρώτη φιγούρα της σειράς είναι η ζωγραφισμένη στο χέρι Daenerys στην βασιλική μπλε ενδυμασία ( με κάπα ) που φόρεσε στο 4ο επεισόδιο της 3ης season, « And Now His Watch Is Ended» . Συνοδεύεται από ένα πλούσια εικονογραφημένο περιοδικό , γεμάτο με πληροφορίες σχετικά με την Daenerys ως Βασίλισσα του Meereen. Η φιγούρα είναι φτιαγμένη σε κλίμακα 1:21 και έχει ύψος περίπου 10 εκατοστάΟ Πέμπτος μεγάλος τυχερός

Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (23/05/2016) και θα διαρκέσουν μέχρι 02/06/2016. Η κλήρωση θα γίνει με την βοήθεια του Random Name Picker και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 03/06/2016 μέσω της ιστοσελίδας μας.Καλή Επιτυχία σε όλα τα Αρχοντόπουλα!

Μεταβείτε εδώ για να δείτε και να αγοράσετε GoT προϊόντα που φέρνει για σας το starcomics.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.