Ο Aidan Gillen μίλησε για την εσφαλμένη εκτίμηση του Littlefinger, προς το πρόσωπο του Ramsay Bolton


Ο Peryr "Littlefinger" Baelish συνήθως δεν απολογείται για τίποτα.

Αν όμως μπορεί να το πιστέψει ο ηθοποιός Aidan Gillen, ότι έκανε λάθος που άφησε την Sansa μόνη της, σε μια τέτοια φρικτή κατάσταση τότε κάτι αλλάζει. "Για μένα, αυτή τη φορά, υπάρχει μια εξιλέωση σε σχέση με την Sansa και την λάθος εκτίμησή μου για τον Ramsay Bolton," είπε στο  Entertainment Weekly.


Υπήρχαν φαν που δεν πίστευαν ότι ο Littlefinger δεν θα γνώριζε για τη φήμη του Ramsay, αλλά αυτό συνέβη. Προσωπικά, μπορώ να καταλάβω γιατί ο Littlefinger δεν θα ήξερε τα πάντα για τον Ramsay. Πάνω απ 'όλα, ο Littlefinger θέλει να κατακτήσει την κορυφή, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήξερε για ένα κάθαρμα από το Βορρά. Κατέληξε όμως να πληρώσει το τίμημα επειδή άφησε την Sansa απροστάτευτη.

"Κατά κάποιο τρόπο, αυτό δείχνει μια νέα πλευρά του, και θέλει να επανορθώσει. Του αρέσει η Sansa και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει με κάθε τρόπο. Θα ανακαλύψει μια νέα πλευρά του." όπως είπε.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ο Littlefinger θα κάνει αυτή τη σεζόν, αλλά μετά από τρία επεισόδια θα τον δούμε και λογικά θα μάθουμε περισσότερα.

Σύμφωνα με το trailer του τέταρτου επεισοδίου, ο Littlefinger θα προσπαθήσει να μιλήσει στους άρχοντες της Vale. Ο Littlefinger θα μπει σε νέες καταστάσεις, και οι πιθανότητες είναι ότι θα βρει κάποιο τρόπο να βγει μπροστά. Ο Gillen ελπίζει ότι δεν θα κάνει κάποιο λάθος αυτή τη φορά και θα βοηθήσει την Sansa.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.