Η σκηνή θανάτου του Alliser Thorne και η κατάσταση της Margaery Tyrrel


Ο Owen Teale και η Natalie Dormer έδωσαν νέες συνεντεύξεις.

Ξεκινάμε με τον Owen Teale, ο οποίος είναι επίσημα νεκρός, όταν ο χαρακτήρας του, Alliser Thorne, απαγχονίστηκε από τον Jon Snow στο "Oathbreaker." Ο ηθοποιός μίλησε για την σκηνή του θανάτου του.

"Φορούσαμε ένα λουρί γύρω από το σώμα μας και κάτω από τα ρούχα μας, και ένα καλώδιο που ήταν στο πραγματικό σχοινί που κρεμόταν, για να αναλάβει την ένταση. Όταν στάθηκα στο βαρέλι, Θυμάμαι, "Αχ, αυτό δεν είναι πάρα πολύ κακό." ... Στη συνέχεια, μας είπε κάποιος, "τώρα θα πρέπει να δέσουμε τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας," και όταν το έκανε, αμέσως , ήταν ακριβώς η πιο φρικτή αίσθηση. Είναι απολύτως τρομακτικό, ακόμα κι αν στέκεται εκεί και σου μιλάνε, κι ας ξέρεις ότι στην πραγματικότητα δεν πρέπει να φοβάσαι ότι θα συμβεί κάτι... Ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ, ακόμα κι αν δεν αισθανόμουν την πίεση στο λαιμό μου . Έπρεπε να μάθω να ενεργώ σωστά. Ήταν μια τιμωρία." Σύμφωνα με τον Teale, το κρέμασμα ήταν σκόπιμο έτσι ώστε να φανεί ο πόνος τους και η τιμωρία να είναι σκληρή. Αν η πτώση ήταν πιο απότομη, ο Alliser, ο Olly, και οι υπόλοιποι θα είχαν πεθάνει ακαριαία, αλλά επειδή δεν έγινε αυτό πήρε κάποιο χρόνο. "Αυτό είναι πραγματικά φρικιαστικό," είπε ο Teale όταν έμαθε τι θα πάθαινε.

"Όπως θυμάμαι, η ομιλία που δίνω στον Jon Snow, εξηγώντας τον τρόπο που έχω ζήσει τη ζωή μου - "Πάλεψα, έχασα, και τώρα θα ξεκουραστώ - φαίνεται ότι αναπαύομαι πλέον. Αλλά όταν έρχεται η στιγμή, έπρεπε να αγωνιστούμε για να ζήσουμε. Είναι σημαντικό να μας βλέπετε να υποφέρουμε πριν πραγματικά πεθάνουμε, γιατί διέπραξαν μια προδοσία οι χαρακτήρες μας. Είναι σημαντικό να τους δείτε να υποφέρουν, ως μήνυμα σε οποιονδήποτε άλλο που ίσως να σκέφτεται να κάνει το ίδιο."

Η βιαιότητα της μαζικής εκτέλεσης ήταν ένα από τα πράγματα που ενέπνευσε τον Jon Snow να αφήσει το Castle Black και τους άντρες της νυχτερινής φρουράς, ιδιαίτερα όταν είδε τον Olly να κρέμεται εκεί.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ


Στη συνέχεια, η Natalie Dormer έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly για να συζητήσει την τρέχουσα κατάσταση της Margaery. Η νόμιμος βασίλισσα του Westeros είναι ακόμα κλειδωμένη στο Sept of Baelor, προσπαθώντας να αποφύγει να πάθει, ότι η Cersei Lannister. 

"Θα ήταν καλύτερα αν ήμουν στη φυλακή με τον αδελφό μου. Θέλω να πω ότι είμαστε στη φυλακή μαζί, γι 'αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είμαστε στο ίδιο κελί για να έχουμε συντροφιά ο ένας τον άλλον."

"Το χειρότερο πρόσωπο για να είμαι σε ένα κελί θα είναι με το φάντασμα του συζύγου μου. Παρόλο αυτά φάντασμα ή όχι θα μπορούσε πιθανότατα να είναι αρκετά καλή παρέα."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.