Ποιόν κυνηγούσε πραγματικά ο Βασιλιάς της Νύχτας;

Walkers, wights, wargs και greenseers…

Στο πέμπτο επεισόδιο έγινε το έλα να δεις με τον Βασιλιά και το κυνηγητό στις σήραγγες της σπηλιάς. Εκατοντάδες wights (δλδ οι νεκροί) κυνήγησαν τον Μπράν και ΣΙΑ αποτελειώνοντας σχεδόν ολόκληρη την παρέα. Αλλά ποιος ήταν πραγματικά ο στόχος του βασιλιά;

Παίρνοντας τα από την αρχή … όλοι. Τα Παιδιά ως κάτοχοι μαγίας και υπεύθυνα για την δημιουργία των γουόκερ, το Κοράκι που ήταν ο τελευταίος greenseer (δλδ σοφός των παιδιών, καλύτερος – δυνατότερος των wargs - αυτοί που μπαίνουν μέσα σε ζώα και ανθρώπους – βλέπε Μπραν) και φυσικά ο Μπραν ως μαθητής του Κορακιού και πλέον τελευταίος greenseer / πρασινομάτης.

O Βασιλιάς αντιλαμβάνεται τις δυνάμεις του Μπραν που αποτελεί πλέον τον τελευταίο άνθρωπο ικανό να τον καταστρέψει. Ίσως η θεωρία των δυνάμεων του Μπραν (να μπει στους δράκους) είναι αληθινή και υποθέτουμε πως θα τους χρησιμοποιήσει για να βγάλει από τη μέση τους γουόκερς. Δεν ξέρουμε ακριβώς τις δυνάμεις του βασιλιά αλλά και μόνο η επίγνωση της παρουσία του Μπραν στο όραμα του δίνουν αρκετές μαγικές ιδιότητες. Ίσως βλέπει κι αυτός το μέλλον - παρελθόν και προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του. Σκεπτόμενοι ειδικά τη «λύσσα» και τον κόπο που μπήκε ώστε να βγάλει τους πάντες από τη μέση (πράγμα που δεν έχουμε ξαναδεί στη σειρά), κάτι τέτοιο θέτει τα θεμέλια πολλών εικασιών και θεωριών για το μέλλον του Μπραν.

Το δικό μου ερώτημα;! Ποιος ήταν ο Βασιλιάς πριν γίνει Βασιλιάς κι αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στις αποφάσεις του. 
 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.