Η συγκινητική στιγμή στον Πύργο της Χαράς και τα ερωτήματα

Στο τρίτο επεισόδιο της 6η σεζον είχαμε ακόμη ένα νέο όραμα του Μπραν.

Ένα όραμα που χαροποίησε πολλούς φαν αν και κόπηκε πάνω στο καλύτερο. Η αποκάλυψη της πατρότητας του Τζον αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο συζητημένη θεωρία και η σειρά μας έφερε ένα σκαλοπάτι πιο κοντά.

Είδαμε τον θρυλικό ξιφομάχο Άρθουρ Ντέιν αλλά και μια υπέροχη μονομαχία μεταξύ αυτού και του Νεντ, η σκηνή είχε αίσθηση τιμής και καθήκοντος αλλά υπήρξε κάτι παραπάνω που φτερούγισε την καρδιά των φαν.

Όταν η μάχη τελειώνει και ο Νεντ τρέχει στον Πύργο ο Μπραν κάνει μια «απεγνωσμένη» προσπάθεια και φωνάζει τον πατέρα του. Κι εκεί ο Νεντ γυρίζει. Άκουσε πραγματικά τον Μπραν ή ήταν ένα θρόισμα του ανέμου;

Ο Νεντ σίγουρα άκουσε κάτι γιατί κοντοστάθηκε στα σκαλοπάτια. Μπορεί να άκουσε την φωνή του Μπραν, μπορεί να άκουσε κάποιον ήχο αλλά η σειρά και το Κοράκι μας πήραν αμέσως από κει. Εκτός από συγκίνηση στο γύρισμα του Νεντ η σειρά δημιούργησε και ερωτηματικά, στην περίπτωση που όντως ακούστηκε η φωνή σημαίνει ότι ο Μπραν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί και να μιλά με ανθρώπους του παρελθόντος; Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επικοινωνεί και με το μέλλον; Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε σίγουρα μια τεράστια αλλαγή στην ιστορία του GoT.

Υποψίες πάνω σε αυτό μας αφήνει και το Κοράκι που δεν αρνείται το άκουσμα στο κάλεσμα του Μπραν αλλά φέρνει την υπόθεση του ανέμου και σίγουρα θέλει να τον τραβήξει από το όραμα για να μην χαθεί μέσα του, όπως τόνισε και σε προηγούμενο επεισόδιο. Μήπως όμως γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της ικανότητας; Μην ξεχνάμε ότι το τρέιλερ δείχνει τον walker να πιάνει από το χέρι τον Μπραν που προφανώς τον βλέπει ή επικοινωνούν.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.