Νέα θεωρία για τους Άμπερ και τον Ρίκον

Οι φαν των Σταρκ θέλουν να πιαστούν από κάπου…

… και τα αγαπημένα μέλη του οίκου να την βγάλουν καθαρή.

Έτσι όπως είδαμε στο Reddit υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην αγχωθούμε για τη ζωή του μικρού Σταρκ λόγω της παρουσίας του Smalljon και της πίστης του. Δείτε συνοπτικά τα βήματα που οδηγούν πολλούς φαν στην στήριξη της θεωρίας.

Βήμα πρώτο: Η άρνηση της αναγνώρισης του Ράμσεϊ ως Άρχοντα του Βορρά.

Βήμα δεύτερο: Κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ράμσεϊ δίνοντας τον Ρίκον. Πραγματικός σκοπός να μπει ξανά ένας Σταρκ στο Γουίντερφελ ώστε να τον δουν και να τον αναγνωρίσουν κι άλλοι.

Βήμα τρίτο: Δίνει στον Ράμσεϊ την ψεύτικη εντύπωση ότι ο Ρίκον είναι αβοήθητος με το να παρουσιάσει νεκρό τον ανταρόλυκο και την Όσα ως μια απλή Άγρια.

Βήμα τέταρτο: Δελεάζει τον Ράμσεϊ έξω από το Γουίντερφελ με πρόσχημα τον Τζον και τους Άγριους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, κατευθυνόμενοι στο Βορρά. Ο Άμπερ γνωρίζει ότι ο Τζον είναι γιος του Νεντ και πιθανότατα τον έχει πείσει ο Ρίκον ότι είναι καλός.

Βημα πέμπτο: Ο Shaggydog (που είναι ζωντανός) είναι ελεύθερος να κατασπαράξει τους πιστούς των Μπόλτον πίσω στο Γουίντερφελ, το οποίο παίρνει ο Ρίκον.

Βήμα έκτο: Ο Τζον έρχεται από τον Βορρά, οι Άμπερ ακολουθούν τους Μπόλτον από το Νότο. Προδίδουν τον Ράμσεϊ και οι υπόλοιποι Άμπερ έρχονται από την Τελευταία Εστία ώστε οι Μπόλτον να έχουν εχθρούς από τρεις μεριές.

Μοιάζει φοβερό σχέδιο αν ισχύει και αν πετύχει. Ο Ρίκον δεν θα σκότωνε τον ανταρόλυκο και το κεφάλι έμοιαζε μικρό σαν απλού λύκου. Η παρουσία της Οσα που δεν υπήρχε άλλος λόγος να την αφήσουν ζωντανή οι Άμπερ και τέλος η άρνηση του Smalljon να αναγνωρίσει τον Μπόλτον οδηγούν στην ακλόνητη πίστη των Άμπερ στους Σταρκ κι ένα μεγάλο σχέδιο ώστε να εξαλείψουν τους Μπόλτον μια και καλή.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.