Τα κομμένα μαλλιά του Τζον και η σημασία τους

Τζον Ανέστη!

Μετά από μήνες και μήνες θεωριών ο Τζον επιτέλους αναστήθηκε χαρίζοντας ικανοποίηση στους εκατομμύρια φαν του. Ο Τζον επιστρέφει με την βοήθεια της Μελ και των μαγικών αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος. Ένα κομμάτι του θα είναι και τα μαλλιά κι όταν το δήλωσε ο Kit Harington δεν έλεγε ψέματα.

Στο Entertainment Weekly ο Harington αποκάλυψε ότι στη φετινή σεζόν θα είναι κοντύτερα, σε διαφορετικό κούρεμα και σε κότσο. Τι σημασία όμως έχουν οι τρίχες;

Ο Τζον και το νέο λουκ μπορούν να προχωρήσουν μπροστά την ιστορία: Στην πρώτη ακόμη σεζόν ο Τζον δείχνει πόσο σημαντικά είναι τα μαλλιά του όταν οι Ρομπ και Θίον τον πειράζουν πως θα τα κόψει για την άφιξη του Ρόμπερτ στο Γουίντερφελ. Η κίνηση των κομμένων μαλλιών δείχνει στους φαν ότι ο Τζον όπως τον ξέρατε πέθανε και τώρα γεννιέται ένας νέος μυθικός πολεμιστής που θα σώσει τα Επτά Βασίλεια. Ο Αζόρ Αχάι. Με τον θάνατο επίσης ο Τζον αποδεσμεύεται από τους όρκους του ως μέλος της Νυχτερινής Φρουράς. Ίσως το κόψιμο των μαλλιών είναι συμβολικό για τη νέα αρχή πετώντας τα μαύρα. Αν η Σάνσα πάει στο Τείχος ο Τζον πιθανό να αποφασίσει ότι είναι Σταρκ πλέον και να υπερασπιστεί τον Βορρά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.